To je idealen hišni ljubljenček glede na tvoj horoskop

idealen-hišni-ljubljenček

Izbira pravega hišnega ljubljenčka je ključnega pomena, ko sprejemate tako veliko življenjsko odločitev. Imate radi naravo, gibanje, veliko ukvarjanja s hišnim ljubljenčkom ali vas zanima bolj mirno žival, ki ne potrebuje veliko nege? Preverite, kakšen je idealen hišni ljubljenček glede na vaše astrološko znamenje.

Ga že imate ali ste se odločili za kaj drugega?

1. Oven

Ovni ste drzni, strastni in polni energije. Radi se gibate in težko vzdržite na enem mestu dlje časa. Za vas je idealen hišni ljubljenček kot nalašč živahen kuža, ki je poln energije in potrebuje veliko pozornosti, daljših sprehodov in igre. Mladički vas navdušujejo še toliko bolj, saj zahtevajo veliko nege in ukvarjanja z njimi. Vi ste ustvarjeni za to. Kako izbrati pravega mladička, lahko preberete TUKAJ.

idelaen-hišni-ljubljenček-mladič

2. Bik

Hrček. Ste izjemno prizemljeni, a tudi radi odvisni sami od sebe in svoje volje. Včasih podležete lenobi in se vam določenih stvari pač ne ljubi početi. Želite žival, s katero se lahko zabavate, ko ste pri volji, vendar ne potrebuje vaše pozornosti 24 ur na dan. Hrček je žival, katere oskrba vam ne bo vzela veliko časa, hkrati pa je tudi srčkan in zanimiv.

hrček-idealni-hišni-ljubljenček

3. Dvojčka

Ste veliki ljubitelji živali, ki ste nenehno v pogonu. Izjemno radi govorite, zato potrebujete hišnega ljubljenčka, ki zmore enako. Kaj je lahko bolj idealnega za vas kot govoreča papiga? Ne samo, da je posrečena in ljubka, če se boste potrudili, se bo z vami tudi pogovarjala. In ne skrbite, vaše klepetavosti se ne bo nikoli naveličala.

4. Rak

Včasih podležete nenadnemu nihanju razpoloženja ali močnim čustvom, zato hišni ljubljenček z veliko energije ni najbolj primeren za vas. Kljub temu imate poseben dar za negovanje in skrb. Zakaj si ne bi omislili nežnega hišnega ljubljenčka, ki potrebuje vašo ljubezen in pozornost, a je nikdar ne zahteva preveč? Simpatičen ježek zagotovo ustreza opisu.

jež-idealen-hišni ljubljenček

5. Lev

Levi najraje uživate v središču pozornosti in se preizkušate z ekstravagntnimi, eksotičnimi in nepoznanimi stvarmi. Iste kvalitete iščete tudi v hišnem ljubljenčku, zato je idealen hišni ljubljenček za vas žival, ki bo izstopala in pritegnila veliko pogledov. Bengalska mačka je kot nalašč žival za vas – gre za eksotično, drago in čudovito žival, ki bo pritegnila zanimanja drugih ljudi.

6. Devica

Radi imate red, urejenost in čistočo. Hišni ljubljenčki, ki za seboj puščajo dlako, zato niso najbolj primerna opcija za vas. Še posebej mačke in psi nam lahko včasih povzročijo nešteto preglavic – se povaljajo v blatu, ponosno prinašajo mrtve živali, grizejo pohištvo … To ni za vas. Namesto tega se odločite za ribo, ki je lahko odličen življenjski spremljevalec, ki za seboj ne pušča umazanije in nereda. Zanimiva, privlačna na pogled, a hkrati tudi čista.

7. Tehtnica

Najraje ste obkroženi z lepimi in prijaznimi stvarmi, kar pomeni, da zagotovo želite hišnega ljubljenčka, ki je ljubek, miren in priden. Z njim bi se radi skozi igro in nego tudi globlje povezali. Srčkan in ljubeč zajček bo v vaše življenje zagotovo vnesel ogromno veselja, ljubezni in radosti.

8. Škorpijon

Če se katero od astroloških znamenj odlično ujema s plazilci, ste to vi. Ste skrivnostni, čustveni in včasih celo nekoliko temačni. Zato je več kot idealen hišni ljubljenček za vas kača. Vi ste edini, ki v njej vidite hladno, a čudovito lepoto in znate ceniti njeno skrivnostno naravo. Všeč vam bo, kako se boste povezali z njo in pred ostalimi izstopali na edinstven način.

9. Strelec

Tuje države, običaji in ljudje vas nenehno vlečejo na potovanja, vaša želja po raziskovanju novih stvari nikoli ne usahne. Če se odločate za hišnega ljubljenčka, je zato pomembno, da izberete takšnega, ki ne potrebuje veliko vaše družbe in pozornosti. Takšnega je seveda težko najti, opisu pa bi lahko kljub temu ustrezala starejša mačka, ki zna biti občasno nekoliko samosvoja in bolj kot na vas navezana na vaš dom. Hkrati je lahko tudi odličen življenjski sopotnik, kadar ste doma.

10. Kozorog

Kozorogi ste pridni in vestni delavci, ki jim nadure in večerno ni delo ni tuje. Ker ste zelo zaposleni in marljivi, imate to kvaliteto, da boste za hišnega ljubljenčka ne glede na utrujenost dobro poskrbeli. Vendar zaradi precejšnje odsotnosti raje ne izbirajte živali, ki potrebujejo veliko pozornosti. Morda se odločite za morskega prašička – ali celo dva, da bosta imela družbo drug drugega.

11. Vodnar

V vas je nekaj posebnega in drugačnega, kar vas loči od ostalih ljudi. Podobne lastnosti iščete tudi v hišnem ljubljenčku. Ne iščete živali, ki je na pogled ljubka in jo boste imeli pretežno za crkljanje, ampak iščete žival, ki je inteligentna in nima prevelikih potreb. Poskusite svojega idelanega hišnega ljubljenčka najti med pticami – so inteligentne in zanimive, hkrati pa lahko med njimi najdete takšne zares unikatne.

12. Ribi

Ste izjemno čustveni, skrbni in ljubeznivi. Želite si hišnega ljubljenčka, ki vam bo stal ob strani tudi v najtežjih trenutkih in razumel vaša čustva. Omislite si starejšega psa, ki je že socializiran, zrel in vzgojen. Izberite pasmo, ki se rada crklja, da boste z njim lahko delili čim več ljubečih trenutkov.

NAJDRAŽJE PASME PSOV NA SVETU

Povzeto po: Bustle

Komentarji
Morda vas bo zanimalo