11 SKRIVNOSTI MOŠKIH, KI JIH ŽENSKE NE POZNAMO

Nemogoče je, da bi lahko moški in ženske popolnoma razumeli drug drugega. Vedno namreč obstajajo stvari, ki jih moški o ženskah preprosto ne morejo vedeti in obratno. Da nekaj izveš, moraš včasih pač vprašati. Odgovori so zbrani iz Reddita, kjer se je več moških razpisalo in izdalo skrivnosti moških, ki jih ženske načeloma ne poznamo – vsaj ne vseh.

1. Neposredna komunikacija. Moški si močno želijo, da bi ženske povedale, kaj želijo. Sovražijo namige in igrice, kjer se vrtita v krogu.

2. Samozadovoljevanje in dolgčas pogosto shajata z roko v roki. Včasih pride do tega preprosto s praskanjem po mednožju.

3. Komplimenti. Tudi moški se obremenjuje s svojim videzom, zato so komplimentov ravno tako željni kot ženske. Tudi zapomnijo si jih veliko bolj.

4. Če moškemu vržeš nek predmet namesto, da bi mu ga podala, bo veliko bolj srečen.

5. Tudi moški si želijo biti povabljeni na zmenek. Ne želijo vedno biti tisti, ki morajo narediti prvi korak. Zaradi tega so pod pritiskom.

6. Veliko moških občuduje druge moške, vendar tega za nič na svetu ne bodo izrekli na glas, saj imajo občutek, da to izpade homoseksualno.

7. Moškim je všeč, če jih ženske opazujemo pri njihovem najljubšem hobiju. Četudi gre za igranje igric.

8. Penis včasih pač otrdi. Ne vedno v seksualnem smislu. To se lahko zgodi sredi noči, med pomembnim sestankom ali pri večerji. To ne pomeni vedno, da je moški vzburjen.

9. Moški so od malega zmedeni, kako se obnašati do žensk. “Bodi gentleman”, “pristopi prvi”, “pridrži vrata”, “varuj svoje dekle” in podobni izrazi, ki jih slišijo v življenju, jih spravljajo v dvome in pod pritisk.

10. Četudi moški ljubi določeno žensko, bo še zmeraj opazoval druge. Deli telesa, kot so prsi in zadnjica, privlačijo moške poglede ne glede na to, ali so poročeni, samski ali sveže zaljubljeni.

11. Moški velikokrat urinirajo pod prho.

12. Če ima ženska moškega prijatelja, za katerega je prepričana, da je samo prijatelj, je z njegove strani skoraj zagotovljeno, da bi privolil v spolni odnos z njo. Zato so partnerji pogosto ljubosumni na prijatelje moškega spola svoje partnerke.

13. Moški so prepričani, da je ženski veliko lažje najti nekoga, ki bi mu bila všeč kot pa moškemu.

 

MOŠKE NAJBOLJ VZBURJA TEH 10 STVARI

Komentarji
Morda vas bo zanimalo