3 stavki, ki naredijo vsakega moškega bolj privlačnega

Kako moški izgleda, je seveda pomembno, da ti sploh pade v oči. Ko ga pa začneš bolje spoznavati, pa je veliko bolj pomembno, kakšen karakter ima, kakšne vrednote ima, kako se obnaša do tebe, kako se ujameta itd. Med drugim ima velik vpliv na stopnjo privlačnosti tudi to, kako spreten je z besedami. Nekateri so zelo spretni in točno vedo, kaj morajo reči, čeprav tega morda ne mislijo nujno resno, drugi so bolj zadržani in nerodni. Vsakega moškega pa zagotovo reši, če bodo b pogovoru z žensko uporabljali spodnje stavke.

Hvala!

Je to res tako težko reči? Vsi imamo radi občutek ljubljenosti, spoštovanja, občutek, da nas in naš trud nekdo ceni. Če torej ženska naredi nekaj lepega za moškega, je zahvala nekaj, kar bo zagotovo pričakovala v zameno.

Res te imam rad/cenim/ljubim

Vsakdo rad sliši takšne lepe besede. Ko moški to izreče ženski (seveda pod pogojem, da misli resno), se skoraj vsaka ženska stopi.

Čudovita si

Ženske smo zelo občutljive tudi, kar se tiče našega videza. Zato so nam pohvale v tem stilu zelo pomembne. Nova frizura, nove hlače, novi čevlji, priložnostni make-up ali pa preprosto nič posebnega – ženske obožujemo moške, ki nam povejo, da smo lepe in da odlično izgledamo.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo