3 znamenja, ki bodo končala razmerje v novembru

Kar tri astrološka znamenja se bodo ta november naveličala razmerja in se odločila, da je čas za samostojno pot, seveda po dlje trajajočih težavah, ki jih s partnerjem niso mogli uskladiti in rešiti.

Devica

Nisi oseba, ki bi se hitro predala in vdala v usodo. Že mesece si se na vso moč trudila, da bo rešila vajino razmerje in ga preoblikovala v nekaj, kar si sama želiš. Ampak ta mesec so stvari postale še težje, pretežke. Ugotovila si, da ne moreš samo upati, da bo bolje, če se nič ne izboljša, zato je bolje, če se razideta.

Oven

Konec oktobra si izkusila neko streznitev, da stvari več ne morejo potekati tako, kot so do zdaj. Vse, kar potrebuješ, je nekaj časa zase, da lahko v miru premlevaš, kaj se je dogajalo in zakaj je do tega prišlo. Končati razmerje je zelo težek izziv, vendar bo tako najbolje za oba.

Kozorog

Čeprav si močno želiš, da bi lahko izbrisala vse težave in začela od začetka, to žal ni možno. Razmerje, v katerem si ujeta že nekaj časa, je preveč zate, saj te izčrpava in ne zadovoljuje. Najboljše, kar lahko narediš, je, da greš naprej.

 

Komentarji
Morda vas bo zanimalo