3 znamenja, ki se bodo ohladila v razmerju do konca septembra

Si že imela kdaj tisti občutek, ko točno veš, da je vajine oziroma tvoje ljubezni konec? Ne glede na to, koliko se pretvarjaš, ne moreš nazaj obuditi iskrice in globoko v sebi čutiš, da to ni to. Takrat moraš narediti korak naprej in obrniti nov list v svojem življenju. Možno je, da se bo do konca septembra to zgodilo spodnjim trem horoskopsim znamenjem.

Oven

Trudila si se, da bi vajinemu razmerju uspevalo, a v resnici si se odpovedovala stvarem, ki jih imaš rada. Žrtvovala si svoje interese in zanimanja, da bi naredila nekaj dobrega za partnerja, on pa ni pokazal hvaležnosti oziroma ni naredil nič v tej smeri, da bi izboljšal vajin odnos. Utrujena si. Že dlje časa čutiš, da se bliža konec.

Devica

Naveličana si osebe, s katero si skupaj. Nimata se lepo, vajin odnos je površinski, ni medsebojne privlačnosti ali skupnih interesov. Spraševala si se, ali naj ostaneš v razmerju zato, ker bi bila sicer osamljena ali pa te je strah, kje boš našla nekoga novega. Če se ne počutiš vredu, je bolje, da zaključiš.

Kozorog

Tvoji občutki in čustva so se ohladili, ne čutiš več ljubezni, ki si jo nekoč čutila. Tvoj partner se je razvil v povsem drugo osebo, kot si pričakovala. Motijo te njegova dejanja, na živce ti gre. Čimprej se pogovori z njim.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo