9 ZNAKOV, DA TI PARTNER NI ZVEST

Žal se dogaja zelo pogosto. Tudi v navidez srečnih razmerjih. Včasih se tega zavedamo, pa si zatiskamo oči. Včasih pa se zgodi tako zelo nepričakovano, da ne vidimo, vse dokler ni že resnično očitno.

Zaupanje v razmerju je sicer ključnega pomena, vendar moramo znati razlikovati med zaupanjem in naivnostjo. Nihče si ne zasluži, da ga nekdo vleče za nos. Se ti zdi, da ti partner ni zvest? Če počne spodnje stvari, je zelo verjetno, da te vara.

1. Veliko več je na telefonu kot običajno

Če se ti zdi, da včasih ni bilo tako, bodi pozorna. Še posebej, če telefon in računalnik skriva pred tabo, zaklepa s kodo, ki je ti ne poznaš ali pa ti ne dovoli, da bi si izposodila katero od njegovih elektronskih naprav.

2. Naenkrat daje veliko na svojo zunanjost

Toliko časa sta že skupaj, da sta se dodobra spoznala in verjetno se ne trudita več, da bi drug drugega iz dneva v dan očarala. To je normalno. Če pa se začne naenkrat pretirano urejati in skrbeti, kaj da nase, je mogoče to znak za rdeči alarm. Seveda ni nujno – lahko, da se ureja zate in želi v vajino zvezo vnesti nekaj svežine.

3. Pozno ostaja v službi, ker ima veliko dela

Če je ravnokar napredoval ali dobil novo službo, ni razloga za preplah. Če pa opaziš, da se je stanje v isti službi čez noč naenkrat spremenilo, bodi pozorna. Morda ima res več dela, ni pa nujno. Velik pomen ima tudi to, kakšne volje je, ko se vrne. Te je vesel? Si želi le, da ga pustiš na miru?

4. Izogiba se izražanju čustev in resnim pogovorom

Najbolje ga poznaš sama. Če je introvertiran tip človeka, ki težko govori o svojih občutkih, si tega najbrž navajena. Če pa sicer s komunikacijo in resnimi pogovori prej nista imela težav, pa lahko to pomeni nekaj čisto drugega. Preprosto preveri, kako se odzove, ko mu poveš, da ga imaš rada ali da si želiš z njim preživeti več časa. Je razdražljiv in vzkipljiv? Ti pove, da te ima tudi on rad?

5. Izogiba se intimnosti ALI si spolnih odnosov pretirano želi

Če je našel zadovoljitev nekje drugje, je doma ne potrebuje. Izogibanje spolnim odnosom lahko namiguje na resne težave. Po drugi strani pa tudi naenkrat pospešen seksualni apetit ne pomeni nujno nič dobrega. Lahko, da se je navdušil nekje drugje in svoje fantazije izpolnjuje še doma. Lahko, da se zaradi varanja počuti krivega in s pretiranimi spolnimi odnosi s teboj želi kompenzacijo.

6. Skriva svoje finance

Če ima ljubico, najbrž kdaj kaj tudi plača. Naj bo to večerja, darilo, hotel, izlet ali potovanje. Nekje mora obstajati sled. Sam že ni bil na dragi večerji za dva v romantični restavraciji. Če pred teboj naenkrat skriva svoje finančno stanje, zagotovo za tem tiči dober razlog.

7. Ima nenehna nihanja razpoloženja

Se hitro razjezi, je na videz brez razloga slabe volje, ko se skušaš samo pogovarjati z njim? Se ti zdi, da nisi kriva ti, čeprav krivdo nenehno vali nate? Potem ga zagotovo nekaj teži. Sama pa moraš skozi odkrit pogovor odkriti, ali je razlog resnično varanje.

8. Če ga naravnost vprašaš, ali te vara, reagira preveč burno

Obrambni mehanizem. Se pretirano razjezi? Se v trenutku začne braniti? Ti odgovori z očitkom, ki leti nate? Potem je zelo možno, da res nekaj skriva.

9. Njegova vsakdanja rutina se nenadoma spremeni

Ljudje živimo v ponavljajočih se rutinah. Res je, da se določene stvari spreminjajo, ampak ne drastično. Če se je v njegovem življenju nekaj močno spremenilo, boš to zagotovo zaznala. Če je prej rad preživljal prosti čas s teboj, zdaj pa ga naenkrat po cele dneve ni doma, je to morda znak za preplah.

 

Zakaj se to dogaja? Ne vemo. Vsak posameznik ima svoje razloge, nekateri celo trdijo, da je kriv partner. Najpogostejše razloge za varanje si lahko prebereš TUKAJ.

Tudi, če tvoj partner počne vse omenjene stvari, to ne pomeni nujno, da te zares vara. Lahko, da razlog za njegovo obnašanje tiči nekje drugje. Vsekakor pa so to znaki, ki te opozorijo, da moraš biti pozorna in se s svojim partnerjem odkrito pogovoriti, saj nekaj v vajinem razmerju očitno ne gre prav. Zapomni si, komunikacija je ključ do uspeha.

 

Povzeto po: A New Mode

L. Z.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo