ZAKAJ BI MED SEKSOM MORALA NOSITI NOGAVICE?

Saj veš, še pred kratkim se je zdelo nezaslišano, da bi med spolnim odnosom kdo nosil nogavice. Odbijajoče, niti slučajno vzburjajoče. Če dobro pomislimo, ni nekega specifičnega razloga, zakaj. Tako je pač bilo. Danes pa nogavice v postelji postajajo vse bolj popularne. Nekaterim se zdijo seksi, nekateri jih nosijo zgolj zaradi udobja ali pa površnosti pri slačenju, ki izhaja iz trenutnega navala strasti.

In to niti približno ni nič slabega. Še več, nedavne raziskave kažejo, da lahko nogavice med seksom konkretno izboljšajo kvaliteto seksa in možnosti za doseganje orgazma. Če imaš tudi ti težave z doseganjem orgazma med spolnim odnosom, je vredno poskusiti – mogoče pa zares deluje.

Zakaj?

1. Z obutimi nogavicami boš bolj sproščena, manj nervozna in neprepričana vase.

Če si med spolnim odnosom napeta, je verjetnost, da boš uživala in dosegla orgazem, zelo majhna. Prvo pravilo je, da si sproščena in se lahko brez skrbi prepustiš.

2. Partnerju boš dala možnost, da med seksom nekaj zagrabi.

Če si sicer popolnoma gola, bo tebi in tvojemu partnerju morda všeč, da lahko partner nekaj močno zagrabi. Nogavice te po eni strani delajo tudi bolj skrivnostno, kar je lahko zelo vzburjajoče.

3. Ne bo te zeblo v noge in tako bo pretok krvi po celem telesu boljši.

Če te zebe, je orgazem veliko težje dosegljiv, saj se telo koncentrira na nekaj drugega in enostavno se spolnim odnosom ne moreš v celoti prepustiti. Šele, ko ti je popolnoma udobno in si sproščena, je to mogoče. Za povrh pa hladna stopala ne bodo motila samo tebe, ampak mogoče tudi tvojega partnerja.

4. Tvoj libido bo podivjal.

Če je seks dober, si ga boš želela še več. Vsakič, ko boš med spolnim odnosom doživela orgazem, si boš to želela čimprej ponoviti. To je lahko način, kako odlično popestriti razmerje in vnesti nekaj svežine. Spet se bosta počutila kot na začetku zveze.

 

 

Povzeto po: Love Panky

 

Komentarji
Morda vas bo zanimalo