Erotična oblačila – kaj izbrati?

Erotična oblačila niso samo način, kako pokazati svojo seksi plat, temveč so tudi odličen način za popestritev rutine v spalnici. Od spodnjega perila do eksotičnih kostumov – za vsakogar se najde nekaj.

Erotična oblačila ne pomagajo le pognati kri po žilah vašega partnerja/ke, temveč pripomorejo tudi k povečanju vaše samozavesti in vam omogočijo, da se počutite seksi. Ni vam treba biti supermodel, da bi bile videti glamurozno v erotičnih oblačilih.

Kako izbrati erotična oblačila?

Ko gre za izbiro pravih erotičnih oblačil, obstaja samo eno pravilo: izberite tisto, v čemer se počutite seksi in samozavestni!

Ne glede na to, ali gre za čipkast komplet spodnjega perila, drzne samostoječe nogavice ali vznemirljiv steznik, je pomembno, da poiščete nekaj, kar vam je všeč in v čemer se počutite dobro.

Za vas imamo dodaten namig – ne bojte se eksperimentirati, saj nikoli ne veste, kaj bi lahko postalo vaš najljubši kos.

Upoštevajte svoj tip postave

Zelo pomembno je, da erotično perilo ustreza vaši postavi, saj bo tako poudarilo vse tisto, kar si želite, in vam pomagalo skriti, kar ne želite izpostavljati.

Korzeti so eden od tistih erotičnih kosov, ki se podajo vsaki postavi. Če imate obline, vam pomagajo tudi učvrstiti postavo in osredotočiti pozornost na vaše najbolj seksi atribute.

Zelo priljubljena izbira so tudi samostoječe nogavice, ob katerih vaš dragi ne bo mogel umakniti oči z vas.

Upoštevajte svoje želje in razpoloženje

Vsak kos erotičnega oblačila ni enak. Nekateri kosi so bolj subtilni in seksi, drugi pa drzni in pritegnejo pozornost.

Preden začnete z nakupom v sex shopu, razmislite, česa si najbolj želite. Iščete nekaj za popestritev aktivnosti v spalnici? Ali pa si morda želite popolno spodnje perilo za posebno priložnost?

3 nasveti, ki so vam lahko v pomoč pri izbiri

  1. Naj bodo erotična oblačila udobna

Poiščite tkanine, ki so lahke, mehke in zračne. Preizkusite vsako oblačilo in razmislite, ali lahko v njem preživite dlje časa brez neprijetnega občutka, ki bi pokvaril strast in libido.

  1. Izberite pravo barvo

Določene barve so vezane na določena razpoloženja. Rdeča je povezana s strastjo, črna pa z močjo. Če želite da vam oblačila pomagajo pri ustvarjanju določenega razpoloženja, razmislite o različnih barvnih možnostih, ki so vam na voljo.

  1. Ne pozabite na namembnost

Razmislite, ali boste izbrano erotično oblačilo nosili izključno v spalnici, ali pa tudi kje drugje. Temu primerno izberite dizajn in razmislite o vseh možnostih, ki vam jih erotični kos ponuja.

Nepogrešljivi kosi erotičnih oblačil

  • Erotično perilo – Obstaja veliko različnih vrst spodnjega perila, a dejstvo je, da lahko pravilno izbrani kos popestri vsako zvezo. Razmislite, kaj vas navdušuje, na primer čipke ali erotično perilo, ki razkriva vaše čare, ter izberite svoje najljubše kose.
  • Stezniki ali korzeti – Stezniki obstajajo že stotine let in so se uporabljali za vse, od medicinske pomoči do lepotne pomoči. Danes se uporabljajo predvsem kot erotično oblačilo. Ne glede na to, ali kupujete zase ali za svojega partnerja, lahko izbirate med različnimi slogi in tkaninami.

  • Kostumi Izbira kostumov je lahko zabaven način za popestritev stvari v spalnici. Na voljo so kostumi za vsako temo, sezono in priložnost.

Ko gre za izbiro pravih erotičnih oblačil, si je pomembno zapomniti, da ni najpomembnejše tisto, kar kupite, ampak to, kako izbrani kos nosite.

Poskrbite, da oblačila, ki jih izberete, laskajo vaši postavi in odražajo vaš stil. To je pravi pristop, da se boste počutili maksimalno samozavestne in seksi, kar se bo odražalo tudi pri posteljnih aktivnostih in kemiji z vašim partnerjem.

 

 

Komentarji
Morda vas bo zanimalo