Kaj obleči v službo, da bo hkrati tudi udobno?

Včasih ni najlažje uskladiti udobja in elegantnega videza, vendar ne skrbite, vse je mogoče. Sledite spodnjim idejam in navdušeni boste,

Udobne in elegantne hlače obstajajo!

Ko kupujete hlače za v službo, raje izbirajte med nevtralnimi barvami – črne, sive ali bele, takšne, ki jih lahko kombinirate s srajcami in blazerji različnih barv. Pazite, da vas nikjer ne stiskajo, in raje kupite malce večje, kakor potrebujete – naj vas zaradi obilnega kosila elastika ne stiska do odhoda domov.

Ohlapna srajca

Pri bluzah in srajcah si lahko privoščite več svobode. Svetle, žive in optimistične barve bodo v kombinaciji z nevtralnimi hlačami in suknjičem pritegnile ravno prav pozornosti. Videz, ki ga iščete, je izstopajoč, a še vedno decenten, posloven in funkcionalen. Ne želite si, da bi bilo videti, kakor da za svoj videz porabite ogromno časa vsako jutro – to bi lahko dalo napačen vtis o vaših prioritetah.

Šal

To je tisti kos oblačila, ki naj bi po pravilu izstopal in vašemu poslovnemu videzu dodal tako pridih ženstvenosti kakor tudi sofisticiranosti, pa tudi kanček drznosti. Pri šalih ne varčujte – lep in kvaliteten šal lahko vdihne življenje še tako pusti barvni kombinaciji.

Torbica

Tudi naša torbica je pomembna – naj bo dovolj velika, da lahko vanjo spravimo laptop, nevtralna, po drugi strani pa vendar unikatna. Pomembno je tudi, da je trpežna in lahko vanjo brez težave spravimo dovolj stvari – nič ni hujšega, kakor če se nam naenkrat ročaj strga med potjo iz pisarne na kosilo ter moramo sredi ceste loviti mape in pomembne papirje.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo