Kako bomo letos praznovali božič in novo leto? GLAMUROZNO!

Verjetno se vsi strinjamo, da je letošnje leto resnično postavljeno na glavo. Korona situacija nam je vzela točno tisto, kar vsi najbolj potrebujemo – socialni stik in bližino drug drugega. Ljudje smo vedno bili družabna bitja, radi se pogovarjamo, smejemo in objemamo. In naenkrat se znajdemo tu, kjer ni prepovedan samo dotik, ampak tudi neposredna bližina sočloveka. Kaj bo z najbolj prazničnim mescem v letu, ko so številne zabave na vrhuncu? Kako bomo praznovali božič in novo leto glede na vse aktualne ukrepe?

 V vinski kleti Puklavec Family Wines so se ravno tako znašli v precepu. Njihova filozofija, ki pravi, da je penina družabna pijača, saj se rada druži, je v »novi sedanjosti« pogorela. Tako so morali ob snovanju nove penine popolnoma spremeniti miselnost. Kako ljudem popestriti letošnji veseli december, ki bo minil brez večjih druženj in zabav, bolj kot ne v domačem krogu? Zadevo so vzeli v svoje roke in naredili prav poseben dizajn, ki bo ljudem prinesel dobro voljo, pozitivno energijo in predvsem malo tistega prazničnega blišča in glamurja, ki ga po vseh teh mesecih še kako pogrešamo.

 Ob dejstvu, da je vsaka penina že sama po sebi ustvarjena za užitek, njena prisotnost pa pomeni razkošje in dobro razpoloženje, so novi glamurozni penini dodali samo še tisto piko na i, ki jo razlikuje od ostalih mehurčkov – zlato preobleko, sestavljeno iz tisočerih bleščic. Njena podoba spominja na disko kroglo, ki prav tako kot penina Glam Edition, napoveduje pravo zabavo.

STEKLENICA MEHURČKOV S PRAV POSEBNO NALOGO

Aktualni VINAR LETA Puklavec Family Wines letošnji december prihaja na trg z novo penino Glam Edition, ki je bila ustvarjena s prav misijo: razveseliti ljudi in v njihove domove prinesti kanček glamurja.

Glavno sporočilo GLAM penine je, da si lahko tudi doma pričarate glamurozno in super zabavo. Vse kar potrebujete je stilsko dovršeno steklenico mehurčkov in par idej, ki vas bodo razvedrile v domači »karanteni«: večerja v dvoje, virtualna zabava z vašimi prijatelji, glamurozno okraševanje doma ali pa samo prijeten večer ob gledanju najljubših serij in filmov.

  • GLAMurozna zabava na daljavo

Namesto prave zabave priredite virtualno zabavo preko Zooma. Povabite prijatelje, pripravite igre, organizirajte karaoke, predvsem pa slecite trenirko in se uredite. Oblecite bleščečo obleko in čevlje z visoko peto. Okrasite  vaš dom in mu dodajte dotik glamurja. Vsekakor pa odprite GLAM penino in nazdravite!

  • GLAMurozen dom

Okrasite ga z božičnimi dodatki, postavite smrečico, zavrtite si božične pesmi, v zraku pa naj zadiši vonj po sveže pečenih čokoladnih piškotih. Na koncu nazdravite z našo novo GLAM penino.

  • GLAMurozna večerja v dvoje

Že nekaj časa partnerja/ke niste povabili na večerjo? Skuhajte jo doma, ali pa naročita hrano, okrasita prostor, prižgita romantično glasbo in se oblecita v glamur. Uživajta v večeru, ki je namenjen samo vama. Nazdravita na nove zmage, s stilom.

  • GLAMurozno silvestrovanje doma

Silvestrovanje doma v krogu najbližjih? Nič zato! Naj bo ravno tako glamurozno, kot da ste na imenitni zabavi. Oblecite se v bleščice, zaplešite na domačem parketu in nazdravite na leto, ki prihaja. Ne iščite radosti v drugih in drugod po svetu, veselje in mir je v nas samih. Srečno 2021!

Kakšna pa je GLAM Edition penina in h katerim jedem jo lahko postrežemo?

Polsuha penina Glam Edition je pridelana po charmat postopku iz sort beli pinot in chardonnay. Očara s cvetico, ki spominja na citruse ter rumeno sadje, s pridihom cvetličnih in mandljevih not. Postala bo vaša najljubša spremljevalka zabav, večerov v dvoje ali pa najlepše darilo za vaše najdražje.

Praznična penina pa je s svojo svežino odlična spremljava tudi hladnim ali toplim predjedem. Pazite le, da te jedi ne bodo preveč slane ali začinjene saj lahko »povozijo« živahno strukturo penine. Recimo glamurozni mehurčki bodo odlično pospremili tatarski biftek, ki se pogosto znajde na praznični mizi.

Čeprav smo doma, lahko uživamo v najlepšem praznično okrašenem ambientu, se s prijatelji družimo preko družbenih omrežjih in uživamo v skupnih trenutkih z domačimi. Naj bodo prazniki kljub prepovedi dogodkov in srečanj še vedno magični tudi s pomočjo čarobnih mehurčkov v glamurozni preobleki.

 Obiščite njihovo spletno trgovino www.puklavecvina.si, kjer so za veseli december pripravili akcijo

-20% na vse penine in buteljke.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo