Najlepša darila ob dnevu zaljubljencev

Če še nisi ugotovila, kako bi ga danes presenetila, imamo nekaj idej zate. Pohiti!

Izdelaj mu krajšo knjižico, v kateri obrazložiš, zakaj si se zaljubila vanj.

Ne bodi predolga, saj imajo moški omejeno količino koncentracije, kar se tiče romantičnosti in lepih besed. Napiši to, kar čutiš. To, kar si čutila, ko si ga spoznala in kaj čutiš sedaj. Lepšega darila kot iskrenost mu skoraj ne moreš podariti.

Naroči puzzle z vajino romantično fotografijo, ki jih bosta kasneje skupaj sestavila.

Se ti zdi, da morata skupaj preživeti več časa? Sestavljanje puzzlov je lepa preizkušnja potrpljenja in natančnosti. Popestriš jih lahko z vajino najbolj romantično fotografijo, ki jo imaš, nato pa sestavljanko izobesita na steno.

Nazdravita s penino v kozarcih, v katerih sta vgravirani vajini imeni.

Nekateri ljudje so preprosti. Za posebne priložnosti bi nazdravili v upanju na še dolga leta razmerja in se zavili v odejo. Da vzbudiš malo več romantičnega vzdušja, pa lahko pred tem daš v kozarce vgravirati vajini imeni.

Izdelaj poseben album z vajinimi fotografijami.

Natančno izberi fotografije iz različnih obdobij vajinega razmerja – od čistega začetka, skupnih potovanj, rojstnodnevnih zabav, pijanih fotografij do povsem vsakdanjih, ki sta jih slučajno naredila doma. Izjemno lepo darilo, s katerim zabeležita skupne spomine.

Naroči čokolado z njegovim imenom.

Čokolada spada med najbolj popularna darila za valentinovo. Če obožuje čokolado, je to pravo darilo zanj. Preprosto, a z ljubeznijo. Izberi takšno čokolado, ki jo ima najraje.

Izberi nekaj, kar bo simboliziralo vajino skupno življenje.

Sta se ravnokar vselila skupaj? Bi se rada vselila skupaj? Podari mu nekaj, kar bo namigovalo na to, da vama koristi v skupnem življenju. Naj bo to skupna posteljnina, toaster, obesek ali fotografija, ki jo bosta obesila na steno.

Pivo.

Ali tudi tvoj partner tako kot večina moških obožuje pivo? Preseneti ga z gurmanskim paketom najrazličnejših svetovno znanih vrst piva, zvečer pa skupaj degustirajta.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo