Notinov Black Friday 2022

Na Black Friday, ki ga že vsi nestrpno pričakujemo boste pri Notinu lahko z vnosom kode ”black” uživali v popustih kar dva tedna, in sicer od ponedeljka, 14. novembra, do nedelje, 27. novembra 2022.

Na voljo so izdelki priznanih blagovnih znamk, kot so Armani, Davidoff, Guess, Lacoste in številne druge po akcijskih cenah celo do 40 % ceneje. Popust velja za več kot tisoč različnih izdelkov z oznako Black Friday. Na izbiro boste imeli najboljše parfume in kozmetiko po ugodnih cenah, poleg tega pa bo Notino poskrbel tudi za vašo pričesko.

Če si želite na svojih laseh ustvariti elegantne kodre, igrive kodrčke ali divje morske kodre, ki poskrbijo za popoln styling za v službo ali pa za na ples na službenem zaključku ob koncu leta, je kodralnik s tremi valji idealna izbira za vas.

V kolikor so vam bolj pri srcu popolnoma ravni lasje, imajo pri Notinu znižane tudi številne pripomočke, ki to ustvarijo v trenutku. Izberete si lahko parni, ionizacijski ali keramični likalnik za lase, ki izpolni vse vaše predstave o popolni pričeski.

Za hitro sušenje las brez poškodb in odličen styling pa si privoščite še fen za lase. Namreč vsakodnevna toplotna obdelava las lahko povzroči dehidracijo las in njihovo lomljenje. Zato investirajte v kakovosten sušilnik za lase, ki bo ustrezal vašim zahtevam, obenem pa poskrbel za zdravje in lepoto vaših las.

 

Komentarji
Morda vas bo zanimalo