O ČEM NA PRVEM ZMENKU NE SMETE GOVORITI?

Prvi zmenek je izredno pomemben za začetek zveze. Če se na prvem zmenku ujameta, imata dobro možnost, da se bo stvar nadaljevala.

A hitro se lahko zgodi, da eden reče nekaj napačnega in pogovor krene v napačno smer. Zato vam danes predstavljamo, o čem ne smete govoriti na prvem zmenku.

Dolgoletne zaljubljenosti

Tistega, o katerem ste razmišljali kar nekaj let, je bolje, da ne omenjate na prvem zmenku. S tem sicer ni nič narobe, a je bolje, da njegovo ime zadržite zase.

Družinske težave

Družinske težave so nekaj povsem normalnega, a na prvem zmenku o tem ni primerno govoriti. Prav je, da želite biti iskreni in odprti, a vseeno! Naj bo prvi zmenek lahkoten in zabaven.

Kaj vam je všeč v postelji

Če si ne želite le ene noči, ampak nekaj bolj resnega, nikakor ne začnite govoriti o tem, kaj vam je všeč v postelji.

Sramotne pijane zgodbice

Četudi imate za povedati kar nekaj zanimivih zgodbic, je bolje, da jih zaenkrat zadržite zase. Vašemu zmenku se to mogoče ne bo zdelo tako zabavno kot vam.

Skupni prihodnosti

Če na prvem zmenku začnete govoriti o prihodnosti z drugo osebo, o tem, kako se boste z njim poročili ali imeli otroke, se ta zmenek zagotovo ne bo dobro končal.

Spolno prenosljive bolezni

Iskrenost je dobra, a četudi se že na prvem zmenku pogovarjata o spolnosti, so spolno prenosljive bolezni nekaj, kar ni potrebno deliti čisto takoj.

Samo o sebi

Prvi zmenek je zagotovo pogovor o vas in o drugi osebi, a poskrbite, da je pogovor na obeh straneh. Drugo osebo morate spoznati in ne smete porabiti celotnega časa, da govorite samo o sebi.

Čudne navade

Ko ste živčni, je bolje, da se izgobate kakšnih tem, kot so čudne navade, ki jih mogoče imate. Če mu boste všeč, boste to lahko kasneje še vedno delili z njim.

Vaš bivši

Tudi, ko ste že v resnem razmerju, ni vedno dobro, da govorite o bivših partnerjih. Še posebej pa to ni pametno na prvem zmenku.

 

Povzeto po: Popsugar

K. R.

 

 

Komentarji
Morda vas bo zanimalo