S temi dejanji postopoma odganjaš partnerja stran

Ne da bi se tega sploh zavedala. Če v zvezi počneš spodaj naštete stvari, počasi odganjaš svoje partnerja stran od sebe. Dokler v nekem trenutku ni prepozno, prekipi mu, tebi pa ni jasno, kaj se je zgodilo. Zato je še tako pomembna komunikacija. V vsakem primeru pa se izogibaj tem dejanjem.

Pretvarjanje

Pretvarjanje, da je vse vredu. Pri seksu, pri vajinih skupnih odločitvah, v vajinem skupnem življenju nasploh. Na videz zadovoljna ženska, ki je globoko v sebi nezadovoljna, odganja moške stran. Moški si želijo, da je njihova boljša polovica srečna, še bolj pa si želijo, da bi jim povedala takrat, ko te nekaj moti.

Delanje drame

Si “drama queen”? Moški tega ne marajo. Slej ko prej jim prekipi. Če nenehno delaš velike probleme iz majhnih, komaj vidnih problemov, če nenehno opravljaš druge, da bi bila sama videti bolje … nikar ne počni tega.

Pogosto kompliciranje in godrnjanje

Če si nečesa želiš, lahko to dosežeš na normalen način. Z normalno komunikacijo. Nikar ne kompliciraj za vsako stvar, ne godrnjaj, ne muli se in ne ignoriraj ga, ko ti v nečem ne ustreže. Raje se odkrito pogovori z njim in skušaj rešiti ovire.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo