S temi nasveti boš zjutraj lažje vstala

Če imaš težave z zgodnjih zbujanjem, beri naprej. Pripravili smo nekaj nasvetov, ki ti bodo – upamo – pomagali pri tem, da boš zjutraj vstajala lažje in z večjim veseljem, tudi, če bo to v zgodnjih jutranjih urah.

Najdi obliko vadbe, ki ti je všeč

Gibanje pomaga pri odpravljanju zaspanosti, saj z njim pospešiš krvni obtok in se napolniš z energijo. Ni ti treba pretiravati – najdi nekaj, kar te veseli, pa naj bo to zgolj jutranje pretegovanje, sprehod ali lahen tek.

Pripravi si zdrav in okusen zajtrk

Vzemi si čas in si pripravi zajtrk, ki te bo napolnil z energijo. Zajtrkuj dobre volje, poslušaj glasbo in počasi prežveči hrano. Ne najej se preveč, ampak ravno prav.

Po domovanju puščaj listke s pozitivnimi mislimi

To lahko storiš zase in za vse druge, ki živijo s teboj. Spodbujaj sebe in druge, pohvali se/jih, polepšaj si/jim dan. Takoj boš boljše volje.

Odstrani vse moteče dejavnike

Ne primerjaj se z drugimi, ne brskaj po Instagramu in vzdihuj za stvarmi, ki jih nimaš. Raje se poglej v ogledalo in bodi zadovoljna, da imaš, to kar imaš.

Naredi načrt

Načrtuj svoj dan. Vnaprej se odloči, kaj boš počela, da se boš skozi ves dan počutila bolje. Naj bo tvoj dan raznolik in čim lepši.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo