3 stvari, s katerimi nevede odbijaš svojega partnerja

Zelo zdravo je, da si v zvezi sproščena in se pokažeš takšna, kot si v resnici. Kljub temu pa se ravno v dolgotrajnih zvezah zaradi pretirane sproščenosti in zmanjšane empatije včasih šele kasneje pokažejo težave, ki včasih partnerja pripeljejo tudi do točke, da ugotovita, da nista za skupaj. S katerimi stvarmi nevede odbijaš svojega partnerja?

Kompliciraš in nergaš

Ko smo si z nekom zelo domači, se pogosto preveč sprostimo in ne pazimo več, kaj govorimo in kako se obnašamo. Bodi torej previdna, da skušaš vsa nesoglasja rešiti konstruktivno, da ne nergaš preveč in ne vzkipiš za najmanjše malenkosti.

Ne trudiš se, da bi izgledala lepo

Res je, da te mora imeti partner rad tudi nenaličeno in v razvlečeni trenirki, kljub temu pa ne škodi, če še kdaj pokažeš, da ti je mar, da dobro izgledaš, predvsem, da dobro izgledaš zanj. Uredi se zanj, obleci seksi spodnje perilo, naliči se, ko gresta na zmenek.

Seks je monoton

To je pomembno za oba. Tudi v dolgotrajni zvezi seks ne sme biti dolgočasen in monoton. Potrudi se, da prispevaš svoj delež k temu, da spolne odnose popestrite, poskusita kaj novega in predvse, da uživata.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo