Ta trik ti bo pomagal, da upočasniš rast dlak pod pazduho

Te nadležne dlačice pod pazduho, kajne? Danes jih pobriješ, jutri so že spet nazaj! Če si tudi ti ena tistih, ki voskanja pod pazduho preprosto ne morejo trpeti, zagotovo poznaš ta občutek. Si se že sprijaznila, da jih briješ vsak dan ali vsak drugi dan? Ali pa si se navadila in jih pustiš dlje? Danes ti predstavljamo trik, ki ti bo pomagal, da bodo tvoje dlačice pod pazduho rasle počasneje. Preizkusi ga in nam zaupaj v komentarju, kako se je obneslo. Upamo, da ti bo kaj v pomoč.

Kaj moraš storiti, da bodo dlačice pod pazduho rasle bolj počasi? V resnici je zelo enostavno. Malo več časa si vzami zase in svoje telo – omisli si lepotne rutine, ki jih ponavljaš čim bolj pogosto.

Piling!

Odgovor je piling. Res je, da dlačice rastejo hitreje, če jih veliko briješ, vendar na to ne moreš vplivati drugače, kot da jih nehaš briti in se odločiš za drugo (bolj bolečo) metodo odstranjevanja dlak. Lahko pa poskusiš nekaj drugega – piling. Verjetno pilinga na dlačicah pod pazduho še nisi naredila, kajne? Nič hudega. S pomočjo pilinga boš vraščenim dlačicam pod pazduho pomagala, da pridejo na površje, zaradi česar bodo nato rasle počasneje. Odstranila boš tudi vse odmrle celice in delčke, ki morajo iti stran. V drogeriji kupi piling ali pa ga pripravi kar doma – potrebuješ kokosovo olje in sladkor, ki ju zmešaš skupaj in nato vtreš v kožo. Zelo enostavno, kajne?

Komentarji
Morda vas bo zanimalo