To so najmanj boleči načini odstranjevanja dlak

Ne preneseš bolečine? Katero boš izbrala?

Depilacijske kreme

Če zanemarimo agresivne kemijske substance, ter neprijeten vonj, lahko v široki ponudbi poiščete sebi primerno depilacijsko kremo. Pred samo aplikacijo kremo nanesite na laket, počakajte nekaj minut, ter se prepričajte o morebitni alergijski reakciji. Depilacijske kreme nikoli ne uporabljajte v bližini sramnih ustnic in anusa.

Prednosti depilacije z depilacijsko kremo: popolnoma neboleča metoda, ki pa je v primerjavi z voskom nekoliko krajšega trajanja.

Laser

Je trenutno najbolj priljubljena depilacijska metoda. Z laserjem uničimo folikle dlačic, uporabljamo ga lahko na celotnem telesu. Večina uporabnic za trajno depilacijo potrebuje šest do deset terapij. Mogoče boli, mogoče je drago, vendar se splača.

Prednosti depilacije z laserjem: trajna depilacija.

Britvice

Najbolj enostavna in najmanj boleča metoda odstranjevanja dlačic, vendar zahteva skoraj vsakodnevno nego. V kolikor ste se odločile za depilacijsko metodo britja bodite pozorne, da kupujete ženski koži prilagojene britvice, s katerimi preprečite poškodbe kože. Po vsakem britju se namažite s kremo.

Prednosti depilacije z britvico: enostavna in hitra metoda.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo