To so najpogostejše napake pri zmenkih, ki jih morda počneš tudi ti

Morda jih počneš tudi ti, hitro preveri.

Kvantiteta nad kvaliteto 

Milenijci pametno znajo izkoriščati svoj čas in nas učijo, da je kvaliteta pomembnejša od kvanitete. Sami postavljajo pravila in se premikajo naprej v svojem tempu. Tega se držite tudi vi. Naj bo kvaliteta pomembnejša od kvantitete. 

Strah pred postavljanjem vprašanj 

Naj vas ne bo strah postavljanja vprašanj. Postavite čisto preprosta vprašanja, ki vam bodo predstavila osebo, s katero se dobivate. 

Imate prevelika pričakovanja 

Pričakovanja boste žal morali zmanjšati. Če imate preveč pričakovanj glede teže, višine, prihodka, boste morali vse skupaj prilagoditi. Želite si partnerja, a je seznam s kriteriji postal predolg in nihče ne bo ustrezal vsem. Bolje je, da se znebite seznama in razmislite, kako vam je všeč nekdo, ki ga spoznate in kako se ob njem počutite. 

Predolgo časa se vrtite okoli napačnih ljudi 

Če ostanete na neuspešnem zmenku predolgo ali še vedno odgovarjate na sporočila ljudi, za katere veste, da niso pravi, je čas, da jih pustite za sabo. Če vam druga oseba ne odgovarja na sporočila, ali vam odgovarja samo občasno, enostavno ni tako zainteresirana za vas in je čas, da greste naprej. 

Mislimo, da smo nekaj naredili narobe 

Ženske bodo od moških slišale enkrat, potem pa se ne bodo oglasili nekaj tednov. Ponavadi za njihovo vedenje obtožujejo same sebe in mislijo, da so naredile nekaj narobe ter se trudijo to popraviti. A to ni res! Enostavno nista za skupaj, zato se morate premakniti naprej. 

Komentarji
Morda vas bo zanimalo