To so prednosti manjših prsi

Če si tudi ti v klubu košarice A in se zaradi tega sekiraš, takoj prenehaj. Vsake prsi so unikatne. In če ne veš – manjše prsi imajo v resnici ogromno prednosti!

Bolečine v hrbtenici

Večje prsi so en izmed povzročiteljev bolečin v zgornjem delu hrbtenice. Bolečine pogosteje prizadenejo fizično aktivne ženske, nanje pa niso imune tudi vse, ki popoldneve raje preživijo ob gledanju televizijskih serij. Marsikatera posameznica z ogromnim oprsjem, ki so jo prizadele kronične bolečine v hrbtenici, razmišlja o zmanjšanju velikosti dojk. Operacija ni zabavna niti poceni.

Nimate težav z nakupom oblačil

Ženske z večjim oprsjem imajo pri nakupu primerne garderobe obilico težav. Večina oblačil je namreč ukrojenih za ženske z manjšimi dojkami. Pestrost izbire vam zagotavlja prednost pri stylingu in izbiri tudi bolj zapeljivih oblačil.  

Kakovostnejši spanec

Ženske z velikim oprsjem imajo težave s spanjem na hrbtu, spanje na trebuhu se zdi kot neslana šala. Mnoge, tudi zaradi boljšega spanca, med spanjem nosijo nedrčke.

Cenejši nedrčki

Pri nakupu nedrčkov se lastnice velikih dojk srečujejo s tremi resnejšimi težavami: izbiro (za oči manj prijetno), velikostjo in ceno. Veliki nedrčki so dražji, poleg tega pa se kitijo z videzom nedrčkov naših babic. Spet en velik plus za manjše dojke.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo