To so znaki, da si zelo utrujena (glede na tvoj horoskop)

Normalno, je da smo kakšen dan polni energije, kakšen drugi dan pa smo utrujeni, neprespani in brez volje. Včasih se pomanjkanja energije sploh ne zavedamo, kaj šele da bi to opazili drugi okrog nas. Zaradi neprespanosti smo lahko večkrat zadirčni, razdraženi in neprijazni, čeprav to še zdaleč ni bil naš namen. Si vedela, da različna astrološka znamenja kažejo različne znake, da so utrujena in jim primanjkuje energije? Preveri, kaj je značilno zate.

Oven

Ovni pogosto postanejo zelo razdraženi in včasih celo nekoliko nesramnih do ljudi. Večkrat bodo vzkipeli in neprijano prekinili svoje najbližje, naj že utihnejo.

Bik

Ko so biki utrujeni, preprosto zaspijo. Ni pomembno, kje.

Dvojčka

Dvojčki so znani po tem, da sicer veliko govorijo, so živahni in polni energije. Ko je dvojček utrujen, to opazi vsakdo. Tipični znak je namreč, da dvojček utihne in le prazno strmi predse.

Rak

Če si po horoskopu rak, potem najbrž veš, da začneš vse delati počasi in le napol, ko si utrujena.

Lev

Levi znajo biti prave sitnobe. Na vse načine se bodo trudili, da bi ostali pokonci, vendar godrnjanju kar ne bo konca.

Devica

Ko je devica utrujena, še bolj komplicira kot ponavadi.

Tehtnica

Tehtnica načeloma skorajda ne pokaže, ko je utrujena. Poskusi se namreč zamotiti z drugim delom, da bi ostala budna in tako svojo utrujenost odlično zamaskira.

Škorpijon

Škorpijoni so znani po tem, da lahko zaspijo celo sredi pogovora.

Strelec

Če si po horoskopu strelec in začutiš utrujenost, se odpravi naravnost spat. Nihče ne želi poslušati tvojega joka in stoka.

Kozorog

Kozorogi znajo biti zelo razdražljivi. Ko so utrujeni, bodo hitro menjavali razpoloženja.

Vodnar

Ko si utrujena, si prava zmeda. Ničesar ne narediš pravilno, stvari ti kar padajo iz rok, nerodna si.

Ribi

Ko je riba utrujena, se bo spočila. Vse okrog nje bo preprosto ignorirala in neslišno zapustila prostor. Naravnost domov v posteljo. Zakaj pa ne?

Komentarji
Morda vas bo zanimalo