Zmogljiv in dizajnerski Samsung Galaxy S21 FE 5G je tu

Katere lastnosti bodo navdušile uporabnike?

Ena najbolj priljubljenih družin pametnih telefonov Samsung Galaxy S21, ki jo odlikujejo vrhunske specifikacije strojne opreme, kamere in dovršen dizajn v različnih barvnih možnostih, je bogatejša za novega člana. Takoj po novem letu so namreč pri podjetju Samsung predstavili Samsung Galaxy S21 FE 5G, ki je od svojih starejših »bratov« povzel le najboljše.

Za uporabnike, ki jim je stil še posebej pomemben

Da so telefoni postali modni dodatek vsakega posameznika, ni nič novega. Samsung sledi željam uporabnikov in jim omogoča, da se izrazijo na več načinov. Galaxy S21 FE 5G je zato odslej na voljo v novih modnih barvah: barva sivke, bela in grafitna. Vse barve vključujejo matiran učinek in dajejo zamegljen videz. Ikonični okvir Contour-Cut se brezhibno poveže z ohišjem kamere in tako doda eleganten in enoten videz.

Nov operacijski sistem One UI 4 pa omogoča, da svojemu stilu prilagodite tudi izkušnjo. Različni pripomočki so preoblikovani in nadgrajeni in tako ponujajo možnosti popolne personalizacije, domačega zaslona, ikon, obvestil, ozadja in drugih elementov. Tako bo telefon edinstven, tako kot vi.

 

Kamera, ki vas ne pusti ravnodušne

Družina S21 je znana po tem, da so vsi pametni telefoni iz serije opremljeni z vrhunsko kamero, ki je znana kot vodilna v tem segmentu. S21 FE 5G je opremljen z enako profesionalno kamero, zato tako profesionalci kot amaterji posnamejo čudovite fotografije, ki jih nato brez težav urejajo, objavljajo in delijo vsebino. Telefon nudi še izboljšano nastavitev nočnega načina fotografiranja, zato bodo vaše fotografije s prijatelji ob večernih urah izjemne. Če želite posneti selfie, vam bo sprednja 32 MP kamera omogočala visokokakovostni posnetek, sliko lahko kasneje še uredite z Al Face Restoration in tako boste izgledali kar najbolje. Da ne zamudite nobenega trenutka, zagotavlja dvojno snemanje. Snemata lahko sprednja in zadnja kamera hkrati. Za oddaljene objekte uporabite 30-kratno Space Zoom povečavo in tako zajamete fotografijo od blizu. Slika ni popačena, saj za to poskrbi zaklep povečave, ki zmanjšuje tresenje.

Izjemna zmogljivost telefona in njegove baterije

Zmogljiv telefon brez prav tako zmogljive baterije je kot dirkalnik brez odličnega motorja, neuporaben. Zato, da lahko ta odličen telefon lahko deluje brezhibno, skrbi 4500-miliamperurna baterija, ki skupaj z energetsko učinkovitim zaslonom in procesorjem poskrbi, da telefon zdrži ves dan, tudi v 5G omrežju. Če pa se baterija slučajno predčasno izprazni, jo lahko napolnite za 50 % v samo pol ure. Lahko pa napolnite svojo ali prijateljevo napravo in tako delite energijo, medtem ko polnite svoj telefon.

Novi Galaxy vključuje najhitrejši čip pri pametnih telefonih podjetja Samsung doslej. Procesor je enako zmogljiv, kot tisti, ki se uporablja v celotni seriji S21. Tisti, ki radi igrajo videoigre kar na svojem pametnem telefonu, bodo navdušeni nad izjemno ostrino, odlično grafiko in sliko. Stopnja odzivnosti zaslona je kar 240 Hz in zato najljubše igre delujejo vrhunsko – s hitrimi odzivnimi zmogljivostmi in tekoče. Zmore upravljanje kompleksnih iger in večopravilnost.

Izbirate lahko med tremi barvnimi odtenki, in sicer: belo, grafitno in sivko. Priporočena maloprodajna cena znaša 749,90 €.

Za več informacij o novem Samsung Galaxy S21 FE 5G si lahko preberete na https://www.samsung.com/si/smartphones/galaxy-s21-5g/galaxy-s21-fe-5g/.

 

 

 

 

Komentarji
Morda vas bo zanimalo