10 kosov oblačil, ki bi jih morala imeti v omari vsaka ženska

Večina žensk ima v omari ogromno oblačil, a se zjutraj večkrat znajde pred polno omaro in ima občutek, da nima ničesar za obleči. Da do te dileme ne bo prihajalo vsako jutro, morate v omari imeti deset kosov klasičnih oblačil, ki vas bodo rešila v vsaki situaciji.

 

Preprosta bela majica

 

Se vam zdi, da obstaja kakšen kos oblačila, ki je bolj raznolik? Oblečete jo lahko pod topel pulover ali čez majico brez rokavov, zatlačite za krilo ali pa jo pustite prosto viseti poleg odrezanih kratkih kavbojk. Nekaj pa je zagotovo: ni kosa v ženski omari, ki bi ga lahko večkrat oblekli, ali bi ga lažje kombinirali z vsemi oblačili.

 

Balerinke

Čevlji, ki jih je pred leti oboževala igralka Audrey Hepburn in jih še vedno obožuje ena največjih modnih ikon našega časa Alexa Chung. Dober par balerink je kombinacija udobja in šika. Primerne so, če želite polepšati klasične kavbojke, zvečer pa jih kombinrajte s koktejl obleko. Vaše noge vam bodo hvaležne!

 

Eleganten blazer

Potrebujete nekaj, da skombinirate vaš stil za v pisarno? Izberite zanimiv blazer. Odličen je tudi spomladi in jeseni, ko še ni čas za topel plašč in zagotovo ga lahko oblečete čez večerno obleko, saj bo celoten videz naredil še bolj eleganten.

 

Slip-On superge

Superge brez vezalk, ki jih lahko samo nataknete na nogo so izredno udobne, saj z njimi lahko prehodite daljše razdalje, obenem pa so tudi precej bolj šik kot športni copati. Takšne superge bodo vašemu stilu dodale kanček razigranosti.

 

Črtasta majica

Koliko majic je videti sofisticirano v kombinaciji z oprijetim krilom, seksi s parom usnjenih hlačin sproščeno, ko jih kombiniramo s preprostimi kavbojkami? Zagotovo to mesto pripada črtasti majici ali če želite bolj uglajen videz,črtasti srajci. Lahko jo kombinirate z rožami, karo vzorcem ali drugimi črtastimi kosi, skratka ne boste našli kosa oblačila, ki se ne bo ujemal s črtami.

 

Klasične črne hlače

Vsako dekle v svoji omari potrebuje preproste črne hlače, za kakšen kroj (visok, nizek pas, odrezane, ali široke hlačnice) pa se boste morale odločiti same. Za v službo jih kombinirajte s svileno bluzo in salonarji, med vikendom pa poleg oblecite preprosto navadno majico.

 

Par klasičnih salonarjev

Res da so balerinke ali ostali čevlji z nizko peto izredno udobni, a v omari vam ne sme manjkati par klasičnih salonarjev. Obvezno naj se v vaši omari najde vsaj en par v nevtralni črni ali sivi, ki bo še tako vsakdanji stil nadgradil in vas naredil bolj elegantne.

 

Temne kavbojke

Če imate le ene kavbojke, naj bodo te temne barve. Ne le, da vas bo temen jeans zožal, obenem jih boste lahko nosili za različne priložnosti.

 

Klasična bela srajca


 

Z neskončno možnostmi, kako in na kakšen način nositi belo srajco, je to zagotovo kos, ki ne sme manjkati. In ker je pravo kar precej težko najti, naj vam podamo nasvet – če imate večje oprsje, naj bo srajca nevpadljiva in klasičnega kroja, v nasprotnem primeru pa izberite takšno, ki ima spredaj zanimiv detajl in bo poudarila vaše oprsje.

 

 

Mala črna oblekica

 

Mala črna oblekica je zagotovo kos, ki je obenem lahko oblačilo in modni dodatek sam po sebi. Večina med vami se je že zagotovo znašla v situaciji, v kateri vas je prav malačrna oblekica rešila in res ne vemo, kaj bi brez nje.

 

K.R.

 

Povzeto po spletni strani glamour.com

Komentarji
Morda vas bo zanimalo