10 lastnosti, ki jih ima dobra ljubimka

dobra-ljubimka

Zelo pomembno je, kako se s partnerjem ujemata karakterno, enako pomembno pa je tudi, kako se ujemata v postelji. Te zanima, ali si dobra ljubimka? Katere so tiste lastnosti, ki bi vsakega moškega prepričale v to, da si v postelji dobra? Prepričaj se sama.

1. Potrpežljivost

Ali si znaš vzeti čas in ustvariti zares seksi vzdušje? Začeti popolnoma nedolžno, potem pa stopnjevati do te mere, da ga raznese od navdušenja? To išče tvoj moški.

2. Nežnost

Dobra ljubimka zna biti tudi nežna. Moški si ne želijo le divjega seksa, ampak tudi nežnega ljubljenja. Si tega sposobna?

3. Odkrito poželenje

Moškim je najbolj všeč, kadar jim pokažemo, da si jih zares želimo. Naj ti ne bo nerodno, ko te preplavi strast – prepusti se ji! Nič ni bolj seksi, kot to, da svojemu partnerju pokažeš, kako zelo te privlači.

4. Osredotočenost

Med spolnimi odnosi nikar ne razmišljaj o drugih stvareh. Četudi imaš cel kup problemov, jih za tistih nekaj minut odloži na stran. Tvoj moški bo namreč opazil, če nisi pri stvari, ti pa se prav tako ne boš mogla povsem prepustiti užitku.

MOŠKE NAJBOLJ VZBURJA TEH 10 STVARI

5. Razigranost

Moškemu moraš znati nuditi tako nežnost kot tudi divje ljubljenje. Za kaj se bosta odločila v določenem trenutku, je povsem vajina stvar. Počni to, kar v tistem trenutku čutiš, igraj se z njim.

6. Odprtost

Zagotovo si že slišala, da moški obožujejo ženske, ki so v postelji pripravljene preizkušati nove stvari. In to presneto drži. Seveda pa mu dovoli le tisto, ob čemer se tudi ti dobro počutiš. Nikar ne dovoli, da bi te kdorkoli v karkoli prisilil.

7. Neposrednost

Nikar ne ovinkari, povej mu, česa si želiš in kaj ti je še posebej všeč. Ne boš verjela, ampak tvoj moški ima v resnici zelo rad, kadar mu narekuješ, kaj naj ti počne.

8. Strast

Seveda. Strast poživi in popestri vajino ljubljenje.

9. Pozornost

Tudi ti moraš biti pozorna, česa si želi on. Počni to, kar mu je resnično všeč. Če želiš, da bo on ustregel tebi, je edino fer, da tudi ti ustrežeš njemu.

10. Ljubezen

Čeprav se morda na prvi pogled ne zdi tako, tudi moški v spolnih odnosih iščejo ljubezen. Seks brez čustev zanje že lahko predstavlja sprostitev in olajšanje, vendar pri tem tudi ostane. Takšen seks bodo nekaj minut za tem pozabili, saj ni bil nič posebnega. Čustven seks z osebo, ki jo ima moški rad, pa je zanj stopnja višje.

 

Povzeto po: MSN

Komentarji
Morda vas bo zanimalo