10 MINUT IN KODRI KOT NA MORJU: POGLEJTE, KAKO

Glede na to, da smo vse precej obsedene s tem, da bi naši lasje celo leto izgledali ravno prav skodrani oz. kot da bi ravnokar prišli iz morske vode, je čas, da vam zaupamo nekaj preprostih trikov, kako dejansko doseči takšen videz brez prevelikega truda. Spodaj smo za vas pripravili 4 načine, kako v manj kot 10 minutah narediti takšne sproščene kodre, ki jih vse nosimo na morju. Za nekatere celo ne potrebujete kodralnika ali likalnika! 

 

  1. Kodralnik in lasje speti v čop: 10 minut

 

Glavna stvar pri takšnih kodrih je, da se začnejo šele nekje na sredini vaših las, zato je najlažje, da lase spnete v čop in nato s palico za kodranje samo nakodrate lase. Ta metoda je tudi lažja kot kodranje spuščenih las, saj so lasje zajeti na enem mestu in ne boste imeli težav s tem, katere pramene ste že nakodrali in katerih še ne. 

 

  1. Lase posušite na zraku: 3 minute

 

Če se vam ne da pretirano ukvarjati z vašimi lasmi, je najlažje, da jih preprosto posušite na zraku. Lase razdelite na dva ali več delov in jih zavijte v fige ter pripnite z lasnicami, nato pa samo počakajte, da se vam posušijo na zraku. Na koncu jih samo popršite z lakom za lase za daljšo obstojnost. 

 

 

  1. Kodralnik za lase: 5 minut

 

Narediti kodre na kratkih laseh je malce težje kot na daljših, ampak najlažje je, da samo vzamete kodralnik za lase in si po celi glavi naredite kodre. Ker so lase krajši, vam bo tudi oblikovanje vzelo manj časa. 

 

  1. Likalnik za lase: 10 minut

 

Namesto kodralnika za lase za spremembo uporabite likalnik in na Youtubu poiščite videe, v katerih je prikazano, kako si na hitro naredite kodre kar z likalnikom. Verjemite, ko enkrat znate to, boste vsak dan lahko hodili naokoli s kodri kot iz morja. 

 

Vir: Goodhousekeeping 

 

 K. R.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo