12 stvari, ki se jih partner na tebi nikoli ne naveliča

Četudi sta par že zelo dolgo, obstajajo stvari, ki se jih partner na tebi nikoli ne naveliča – še več, naravnost obožuje jih. To so malenkosti, ki se jih ti najbrž sploh ne zavedaš ali pa ne daješ toliko pozornosti na njih. Majhna dejanja, besede in kretnje. Ampak verjemi, njega pa vedno znova in znova navdušujejo.

1. Tvoja bližina. Moški obožujejo občutek, ko so v neposredni bližini svoje ljubljene, saj se tako počutijo fizično in čustveno povezane.

2. Ko se igraš z njegovimi lasmi. Četudi morda ne pokaže, ima tudi tvoj partner rad nekaj nežnosti.

3. Ko se nasmejiš zatem, ko te poljubi. Pravemu moškemu je mar, kaj čutiš do njega in kako se počutiš ob njem.

4. Ko te ujame, da ga opazuješ. Želi ti ugajati in všeč mu je, ko mu to tudi pokažeš.

5. Tvoje mnenje in nasveti. Če te ima partner resnično rad, mu tvoje mišljenje veliko pomeni. Načeloma si vedno ti tista, ki jo najprej vpraša za nasvet.

6. Fizični stik s teboj. Ne samo spolni odnosi, tudi poljubi, objemi in dotiki. To so stvari, ki se jih moški na tebi ne bo nikoli naveličal.

7. Tvoje oči. Včasih zna biti gledanje naravnost v oči z drugim človekom nerodno, vendar ne s teboj. Na tebi partner to obožuje, saj čuti, da se med vama vedno znova in znova ustvari nekakšna povezava.

8. Ko tvoja glava počiva na njegovih prsih. Ob gledanju televizije, branju ali zgolj počivanju – moški to pozicijo obožujejo. Da jim namreč občutek, da so zaščitniški in mogočni, ti pa se v njegovem objemu najbrž počutiš varno.

9. Ko mu pišeš prva. Velikokrat moški doživljajo pritisk, da bi zmeraj morali oni načenjati pogovor. Zato nikar ne čakaj – če čutiš, da bi si dopisovala z njim, naredi prvi korak. Všeč mu bo.

10. Ko mu pišeš, kadar si zunaj s prijatelji. Čeprav je nevljudno do prijateljev, je tvojemu partnerju zagotovo všeč, če mu medtem pošlješ kakšno sporočilo. Tako namreč dobi občutek, da je v tvojem življenju pomemben.

11. Ko ga pohvališ v družbi. Ne samo v družbi, tudi na samem. Ampak v družbi pa še posebej.

12. Ko mu poveš, da ga ljubiš. Ne more se zgoditi, da bi to besedno zvezo izgovorila tolikokrat, da bi mu šla na živce. Ponavadi svojim ljubljenim premalokrat povemo, da jih imamo radi.

 

Povzeto po: Your Tango

L. Z.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo