3 ideje, kako shranjevati nakit, da se ti ne bo zapletel

Si tudi ti ponosna lastnica veliko kosov nakita? Potem najbrž poznaš tegobe shranjevanja tankih ogrlic, uhanov in zapestnic, ki se zelo radi zapletejo med seboj. Ko se odločiš, da je čas, da si nadeneš nakit, ugotoviš, da ga boš morala najprej razvozlati. Da se temu izogneš, uporabi enega izmed spodnjih trikov za shranjevanje nakita.

Lesene veje

Odpravi se v gozd,m naberi nekaj debelejših vej in jih obesi na steno, da bodo visele vodorovano nad tlemi. Potem na veje po okusu obesi svoj nakit. Če želiš, da tvoja soba izgleda unikatno in domače, je to zagotovo odlična ideja za shranjevanje nakita. Podobno lahko narediš tudi z okvirom za slike – pribij ga na steno in znotraj okvirja z bucikami pripni svoj nakit.

Drobne skodelice

Če so ti všeč pisane skodelice, jih zdaj lahko končno funkcionalno uporabiš. Razporedi jih po polici ali predalu in vanje razvrsti različne kose nakita. V eni skodelici lahko hraniš svečane ogrlice, v drugi takšne vsakdanje, v tretji uhane, v četrti zapestnice …

Steklenice

Če želiš okrasiti prostor, lahko to narediš s pomočjo navadnih steklenic. Postavi jih na polico ali regal in okoli njih obesi svoj nakit. S tem se boš izognila vozlanju, obenem pa boš dala prostoru unikaten videz.

 

Komentarji
Morda vas bo zanimalo