4 enostavni koraki za lepši videz las, obrvi in trepalnic

Oči so tiste, ki pritegnejo pozornost. So ogledalo vaše duše, zato poskrbite, da bo vaš pogled vedno zapeljiv, urejen in prodoren tudi z malo ali popolnoma brez ličil. Gosti in sijoči lasje veljajo za ponos vsake ženske. Predstavljamo vam 4 korake kako pravilno in na povsem enostaven način poskrbite za nego trepalnic, obrvi in las.

1. Pravilna nega trepalnic za naravno dolge, goste in privihane trepalnice

V  zadnjem času se vse več žensk odloča za naraven način podaljševanja trepalnic. Pri tem lahko na trgu izbirate med različnimi tretmaji, vsekakor pa je najbolj preverjen in učinkovit način za nego trepalnic serum za bujno rast trepalnic, s katerim lahko dosežete daljše in gostejše, temnejše in bolj privihane trepalnice v že zelo kratkem času. Pri izbiri seruma je pomembno, da je primeren tudi za zelo občutljive oči in je klinično testiran. Derma-Luxelash serum za rast trepalnic je preizkusilo že več kot 120.000 uporabnic in so nad njim navdušene, saj okrepi in spodbudi rast tudi najbolj tankim in redkim trepalnicam. En sam nanos dnevno je dovolj za rast tremenjših, močnejših in daljših naravnih trepalnic, ki vam jih bodo vsi zavidali.

2. Popolna nega obrvi za goste in polne obrvi brez zamudnega zarisovanja

Če ste preveč populile obrvi in te ne rastejo več ali pa niste zadovoljne z obliko vaših obrvi, je vaša rešitev Derma-Luxebrow serum za rast obrvi, ki na naraven način spodbuja ponovno rast dlačic. Ta serum za bujno rast obrvi s svojo edinstveno sestavo ne le zgosti vaše obrvi ampak preprečuje tudi njihovo izpadanje in lomljenje. Obrvi bodo tako že po 4 tednih naravno goste in močne.

 3. Ključ do popolno oblikovanih obrvi je kvalitetna pinceta za obrvi

Za urejene obrvi je pinceta nepogrešljiv pripomoček vsake ženske. Profesionalna pinceta za obrvi Derma-Lluxebrow enostavno in natančo odstrani vse nezaželjene dlačice. Odstranjevanje dlačic s to pinceto je povsem neboleče saj zagotavlja zelo močen oprijem tik ob korenini dlačice.  Dlačica se ne zlomi in se popolnoma enostavno izpuli.

4. Da bodo vaši lasje vaš ponos,  je potrebna ustrezna nega las

Za piko na i svojemu zapeljivemu videzu poskrbite z negovanimi, gostimi in bujnimi lasmi.

Nega las zahteva redno in dosledno uporabo pravega šampona, ki bo vaše lase zaščitil in jim povrnil moč ter sijaj. Veliko težavo predstavlja  izpadanje las pozimi, ko lasje izpadajo bolj kot sicer. Pravočasno preprečite izpadanje las z uporabo Derma-Luxehair šampona za gostejše lase, ki poskrbi za nego las vse korenin do konic.

Preizkušene izdelke za nego trepalnic, obrvi in las najdete na https://derma-luxecosmetics.com/sl/

Komentarji
Morda vas bo zanimalo