4 INSTAGRAM PROFILI, OB KATERIH TE BO ZAMIKALO POTOVATI

Preživljate svoj prosti čas sanjajoč v kavču s skorajšnjim okusom eksotične hrane na vašem jeziku? Imate nadvse radi naravo in radi pogledate lepe slike s potovanj? Potem je ta članek kot nalašč za vas, saj smo izbrali nekaj Instagram profilov s čudovitimi slikami uporabnikov, ki potujejo po svetu. Po ogledanih slikah si ne boste mogli kaj, da ne bi odpotovali še vi.

Če iščete navdih za potovanje ali pa morda prek ogleda slik le hiter duševni pobeg, bo tole kot nalašč za vas.

@lucylaucht/Instagram

Profil je poln eksotičnih slik, tako plaž kot krajev. Slike in barve so svetle, prihajajo pa iz fotografskega objektiva Lucy Laucht. Lucy ima tudi svojo spletno stran These Foreign Lands, kjer najdemo veliko število lepih slik, priporočil za potovanja  in zgodb.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lucy Rose Laucht (@lucylaucht) on

@gypsea_lust/Instagram

Na tem Instagram profilu se nam predstavlja Lauren Bullen, tako modna kot popotna blogerka z nadvse zanimivimi slikami iz celega sveta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on

@wandershewrote/Instagram

Shannon je pustila svojo službo in postala pisateljica in je ena izmed najbolje prodajanih avtorjev in potopiscev. V njenih slikah se združujejo navdihujoča sporočila in dogodivščine iz različnih krajev po svetu. Ljudi želi ozavestiti, da bi živeli polnejše življenje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katy Smith, NTP, Grad Dip Psyc (@the.nourished.project) on

@Eljackson/Instagram

Pustolovski fotograf Samuel Taipale potuje po svetu, ker je to njegova strast in to strast tudi deli s svojimi sledilci. V njegovih slikah sta združeni avantura in romantika, ki vas vabita naravnost v svet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Samuel Taipale (@eljackson) on

 

L. Z.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo