4 NAČINI, S KATERIMI GA BOŠ ZAPELJALA IN OBNORELA, KO BO NAJMANJ PRIČAKOVAL

Se spomniš, kako razburljiv in zabaven je bil včasih seks? Ko se kar nista mogla naveličati drug drugega in je bilo divje tudi večkrat na dan? Se ti zdi, da je tista iskrica strasti med vama sedaj ugasnila in so spolni odnosi postali nekoliko rutinski ali pa bolj izjema kot pravilo? To lahko popravita. Predstavljamo ti 4 načine, s katerimi ga boš ponovno zapeljala in popolnoma obnorela, ko ne bo niti približno pričakoval. Naj bo med vama spet tako, kot je bilo, ko sta se spoznala ali na medenih tednih. Verjemi, marsikaj lahko prispevaš.

1. Sexting

Če tega nikoli nista počela, je zdaj čas, da se preizkusita v nečem novem. Preseneti ga s seksi sporočilom, kako zelo si ga želiš. Da si sanjala o njem, o vroči noči z njim in da komaj čakaš, da se vidita. Pošlji mu kakšen seksi selfie ali poredno sliko, če pa ti to ne ustreza, pa ga bo izjemno podžgalo tudi poredno besedilo v SMS-ju.

2. V postelji ga pričakaj gola

Pripravi presenečenje – zagotovo ga bo vesel. Po napornem dnevu ga pričakaj v postelji povsem gola. Beri knjigo ali si ogleduj film in se pretvarjaj, da je vse običajno.

3. Ko pride iz službe, mu skuhaj kosilo/večerjo le v predpasniku

Moškega nič ne osreči bolj kot dobra hrana in lepa ženska. Če mu boš v kuhinji pripravila obrok skoraj gola, ga boš navdušila in popolnoma obnorela.

4. Skupna prha

Povabi ga, da se skupaj oprhata. Zagotovo tega nista počela že zelo dolgo. Skupna prha je lahko izjemno vroča predigra, če vama je ljubše, pa si lahko seks privoščita kar pod prho.

Povzeto po: Evie Magazine

Komentarji
Morda vas bo zanimalo