4 stvari, ki jih najbolj privlačne ženske počnejo na prvem zmenku

Prvi vtis na prvem zmenku je izredno pomemben. Zato ti danes predstavljamo stvari, ki jih tiste najbolj privlačne ženske počnejo na prvem zmenku, da očarajo svojo simpatijo. Morda je pa vredno poskusiti.

Dajejo komplimente

Vsak moški rad sliši kompliet od ženske. To, da je dosegel pozornost nasprotnega spola, mu da izjemno dober občutek in vlije veliko samozavesti. Vsekakor so komplimenti zelo pomembni pri osvajanju. Vendar nikar ne pretiravaj.

Pokažejo, kakšne so v resnici

Če se boš pred svojo simpatijo pretvarjala, to nima nikakršnega smisla. Že na prvem zmenku pokaži, kakšna si in preveri, ali sta kompatibilna.

Poskrbijo, da zmenek ni predolg

Četudi se zabavata in vse izgleda, kot da sta si resnično všeč, prvič nikar ne pretiravaj. Če te povabi k sebi domov, ga vljudno zavrni, a pokaži interes, da bi kdaj to ponovila. Tako si te bo želel še bolj močno in bosta počasi gradila na vajinem odnosu. Če se prehitro podaš v razmerje, se včasih slabo konča.

So zainteresirane za pustolovščine

Verjetno vajin prvi zmenek poteka tako, da skupaj sedita v lokalu in srkata pijačo. Ali pa gresta morda v klub. Vendar bodi inovativna in predlagaj (oziroma privoli, če predlaga on), da so naslednji zmenki bolj pustolovske narave. Pojdita v naravo, na izlet, v muzej plezat ali izvajat kakršnikoli drugi šport.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo