5 IDEJ ZA POLETNE ZMENKE

Končno smo dočakali poletje, toplo vreme in sončne dni. Zagotovo je to sezona za romantične ljubezni, dolge poletne noči in zabavne zmenke. Zato vam danes predstavljamo nekaj idej za poletne zmenke.

Festivali

Poletje je čas festivalov, ki se dogajajo po celi Sloveniji (in tudi v državah blizu Slovenije). Preglejte napovednike in si oglejte, kaj se dogaja v vaši bližini. Poiščite najbolj zanimivega in se s svojim partnerjem odpravite na zabaven večer ali dva. Nič ni boljšega kot skupaj uživati v stvari, ki jo oba obožujeta.

Kino pod zvezdami

Na vrtu za hišo si postavita svoj lasten kino pod zvezdami. To pomeni, da na ta položita odejo, pripravita video projektor in pripravita kokice. Poceni in zabaven zmenek, ki je obenem romantičen in poln mehkih dotikov.

Podoživita otroške poletne dni

Če s partnerjem pogrešata brezskrbne poletne dni, ko sta bila otroka, jih podoživita. Obiščita najbližji bazen, si doma naredita svoj mali tobogan ali pripravita okusen domač sladoled. Pobegnita delu in opravkom ter enostavno uživajta.

Sprehod po tržnici

Poletje je čas svežega sadja, zelenjave, rož in zelišč. In nič ni boljšega kot podpiranje lokalnih kmetovalcev. Sprehodita se po lokalni tržnici, nakupita zdrave prigrizke in si nato privoščita piknik v parku.

Dnevni izlet

Če je do vajinega dopusta še kar nekaj časa, si vzemita prost samo dan ali podaljšan vikend in se odpravita na izlet. Lahko se zapeljeta do bližnjega jezera, skočita na morje ali se odpravita v hribe. Že samo dnevni ali dvodnevni izlet je dobra ideja, da se malo odpočijeta od vsega dela.

 

Povzeto po: http://theeverygirl.com/summer-dates-you-havent-thought-of-yet/

 

Komentarji
Morda vas bo zanimalo