5 NAČINOV, KAKO IZBOLJŠATI SPOLNE ODNOSE

Služba, otroci, stres in nenehno hitenje lahko postavijo spolne odnose na zadnje mesto na seznamu vajinih prioritet. Če sta v razmerju že dolgo, je popolnoma normalno, da se je vajin odnos nekoliko ohladil in da vama intimnost ne predstavlja več glavnine zveze. Vseeno pa je spolnost v razmerju izjemnega pomena, zato je ne bi smela popolnoma zanemariti. Zato smo zate pripravili seznam nasvetov, kako izboljšati spolne odnose, ko se v vajinem razmerju “zatakne”.

1. Odmislita vse težave in stresne situacije, s katerimi se spopadata čez dan in se posvetita samo drug drugemu. Stres namreč spodbuja povečanje hormona kortizola, ki zmanjša tvoj libido. Če ne problemov ne zmoreta zgolj odmisliti, preženita stres skozi stvari, ki jih rada počneta ali pa si omislita kakšno športno dejavnost – morda bi bila zate primerna joga. Tako bosta našla način, kako izboljšati spolne odnose.

2. Povečajta fizični stik. Dotikajta se, objemajta in poljubljajta: vse to vodi v dober spolni odnos, ki ne more nastati kar iz ničesar.

3. Odstranita vse moteče dejavnike in se osredotočita res samo na vaju. Ugasnita televizijo, umaknita telefona in si poglejta v oči. Šele, ko se bosta posvetila samo drug drugemu, bosta lahko uživala v kvalitetnem spolnem odnosu.

4. Načrtujta seks. Ja, sliši se vse prej kot romantično in naravno, ampak nekaterim resnično pomaga. Z vsemi obveznostmi v glavi in občutkom utrujenosti zvečer lahko misel na seks preprosto spolzi iz naših glav. Če se zmenita, vama bo morda lažje.

5. Ne čakaj nanj, ampak daj pobudo. Moški ne morejo brati misli. Če se tako počutiš, to tudi pokaži. Verjemi, skoraj zagotovo ga boš razveselila. Zapeljuj ga, povej mu, da si ga želiš.

 

Povzeto po: Evie Magazine

Komentarji
Morda vas bo zanimalo