5 PAROV HLAČ, KI JIH LAHKO NOSITE NAMESTO KAVBOJK

Naša ljubezen do kavbojk je neprecenljiva in vsi imamo v omari vsaj en par. A v zadnjem času se je pojavilo toliko drugačnih modelov hlač, da bi bilo precej trapasto, da ne bi raziskali, kaj vse nam svet ponuja.  

 

Tako kot kavbojke, so tudi hlače kos oblačila, ki ga lahko nosimo celo leto in v katerega lahko investiramo ne da bi nas pekla vest. Za vas smo poiskali kaj je te dni moderno na Instagramu in kaj nosijo vsi modni “influencerji” ter modni navdušenci. 

Trenutno so v vzponu lanene hlače, trenirka hlače, chino hlače, kargo hlače in culottes. Pet modelov, ki pristajajo različnim postavam, spodaj pa, kako jih najlažje kombinirati. 

 

Lanene hlače: Lansko poletje so se lanene hlače vrnile z velikim pompom. Kombinirate jih lahko z zgornjim delom, ki je prav tako lanen, spodaj oblečete kopalke ali le enostavno majico. 

 

Kargo hlače: Takšne, ki se dotikajo gležnjev in jih v stilu Carrie Bradshaw kombinirate s petami ali bolj široke, neurejene, ki jih kombinirate s supergami. Odločitev je vaša! 

 

Trenirka hlače: Športna oblačila so svoj povratek začela že nekaj časa nazaj in poskrbela, da so naše garderobe polne športnih stvari tudi, če ne športamo pretirano radi. Primerne so predvsem za tiste bolj drzne modne navdušence, ki radi eksperimentirajo z barvami in različnimi stili. 

 

Cullotes: Široke hlače s še širšimi 7/8 hlačnicami so pravi hit leta. Izberite takšne z divjim potiskom ali enobarvne in jih komibinirajte z zanimivimi čevlji z ravno peto. 

 

Chino hlače: So bolj elegantna verzija, ki jo lahko nosite v bolj sproščenih situacijah, primerne pa so tudi za pisarno. Kombinirajte jih s čevlji z ravnim podplatom ali petami. 

 

 

Povzeto po: https://www.whowhatwear.co.uk/alternative-to-jeans–5b4f95f0585e4/slide18 

 

 K. R.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo