5 OBLAČIL, PRIMERNIH ZA PRVI ZMENEK

Prvi zmenki so že sami po sebi dovolj stresni, zakaj bi se še dodatno obremenjevale s tem, kaj obleči? Naš nasvet: oblecite najljubše kavbojke, v katerih je vaša zadnjica videti odlično, zraven pa dodajte zanimiv zgornji del, ki bo celoten videz naredil bolj eleganten. Spodaj smo za vas pripravili 5 različnih topov, same pa izberite tistega, ki najbolj ustreza vašemu videzu.

Rožast potisk

Top s potiskom rož je zagotovo eden najbolj primernih potiskov, ki ga lahko izberete za prvi zmenek. In zagotovo ni preveč ženstven ali celo punčkast, odvisno je od kroja, ki ga izberete, a rože so lahko tudi izredno spogledljive.

Svilena bluza

Takšen zgornji del je najbolj primeren, če se na zmenek odpravite takoj po službi. Je bolj eleganten in formalen, a je primeren za različne situacije.

Pulover z izrezom

Preprost pulover je sicer bolj primeren za vsakodnevne opravke, a če izberete takšnega, ki ima seksi izrez, a ne razkriva preveč, je odlična izbira za večerni zmenek.

Majica na preklop

Prav tako kot obleka na preklop je tudi majica takšnega kroja izredno laskava. Izberite takšno, ki poudari vrat in oprsje, seveda pa je odločitev, koliko želite razkriti, odvisna samo od vas.

Klasična črna

Če želite izpasti kar se da seksi, potem izberite črno barvo. Naj bo to oprijet životec ali odlično prilegajoč se bodi, vaš zmenek ob pogledu na vas zagotovo ne bo ostal ravnodušen.

 

K. R.

 

Povzeto po: www.elle.com

Komentarji
Morda vas bo zanimalo