6 STVARI DOLGOTRAJNEGA RAZMERJA, KI TI JIH NIHČE NE POVE

Zelo lepo je imeti partnerja, ki mu lahko zaupaš, se zaneseš nanj v vsakem trenutku in se zavedaš, da te ljubi ne glede na vse. Ampak tudi pri najlepših parčkih, ki navidez delujejo popolno, ni vedno vse rožnato. Zato smo za vas pripravili seznam stvari dolgotrajnega razmerja, ki vam jih nihče ne pove, pa so povsem normalne.

Podvomili boste v vajino razmerje

Ko se sveža zaljubljenost poleže, je popolnoma normalno, da se sprašujete, ali je vaš partner sploh pravi za vas in če sta v resnici narejena drug za drugega. Brez skrbi, zaradi tega se ne smete počutiti krivo. Če dvomi niso preveliki in se ne pojavljajo na vsakem koraku, je to povsem normalno.

Srečali se boste s skušnjavo, da bi bili z nekom drugim

Biti v razmerju ne pomeni, da vas nikoli v življenju ne bo privlačil več nihče drug kot vaš partner. Zagotovo se boste v nekem trenutku srečali s skušnjavo, ko vas bo privlačil nekdo drug in si boste skoraj zaželeli biti z njim ter izkusiti nekaj drugačnega. Dokler ste dovolj močni in prepričani v vajino razmerje in vas takšna skušnjava ne bo premagala, je to povsem običajno. Še več, dokazuje, da sta si s partnerjem resnično zvesta in utrjuje vajino razmerje.

Včasih boste zdolgočaseni

Ljudje v dolgotrajnih razmerjih velikokrat pademo v nekakšno rutino. Vsak dan je isti, ves čas počnemo iste stvari, nič ni več tako razburljivo, kot je bilo na začetku. Četudi boste to nekaj časa dojemali kot nekaj slabega, to ni nujno. Seveda je lepo, če si občasno vajino zvezo popestrita na različne načine, po drugi strani pa takšna “umiritev” od začetne divje zaljubljenosti pomeni samo to, da vama je uspelo prebroditi prvo fazo in sta skupaj srečna.

Ključna bo komunikacija

Ne glede na to, kako popolna sta drug za drugega, nobeno razmerje ni ves čas rožnato. Prihajalo bo do nesoglasij in prepirov, zato je zelo pomembno, da sta zmožna zrelega pogovora in odpuščanja. Oba morata biti pripravljena na sklepanje kompromisov in odkrito komunikacijo.

Želja po spolnih odnosih se bo slej ko prej zmanjšala

Ko ste veliko časa z enim samim človekom, zagotovo ne more biti enako strastno, kot je bilo na začetku. S tem ni nič narobe, če ne gre res za popolno abstinenco od spolnih odnosov. Razumljivo je, če komu od vaju kdaj do spolnih odnosov ni, ker je imel naporen dan ali pa preprosto ni pri volji. Takrat se raje pocrkljajta in razvajajta drug drugega na drugačen način. Problem se pojavi šele, ko so spolni odnosi prava redkost v vajini spalnici.

Kljub temu, da si bosta delila kopalnico, lahko imata vroče seksualno življenje

Ko se dlje časa poznata, vesta drug o drugem skoraj vse. Od najlepših do tudi najslabših in najmanj okusnih stvareh. Ljudje, ki so v dolgotrajnem razmerju, velikokrat brez sramu istočasno uporabljajo kopalnico in so navajeni neokusnih navad drug drugega. Če to lahko sprejmeta in živite na tak način, ste zmagali. Če drug drugega po vsem tem še vedno privlačita, lahko rečete, da sta resnično ustvarjena drug za drugega.

 

Povzeto po: Bustle

L. Z. 

 

Komentarji
Morda vas bo zanimalo