6 znakov, da počasi izgublja interes zate

Se ti zdi, da mu nisi več enako pomembna kot na začetku? Se ti zdi, da mu ni mar, kako je potekal tvoj dan? Zavrača spolnost? To sta le dva od znakov, ki resno kažejo na to, da morda izgublja interes zate. Če se najdeš v večini spodnjih znakov, smo prepričani, da je čas za resen pogovor med vama.

1. Ni več tako odziven na telefonu, kot je bil

Če si opazila, da večkrat ignorira tvoje klice, ki jih je prej morda vedno sprejel, te ure in ure ne pokliče nazaj oziroma ti ne odpiše, te ne obvesti, ko ga dolgo ni domov ipd., je morda vse to znak, da morda ni več tako zainteresiran zate, kot je nekoč bil.

2. Izmišljuje si izgovore

Prej je bil zate vedno na voljo, ko si ga potrebovala in ti stal ob strani, sedaj pa naenkrat dela druge plane in se izogiba skupnemu preživljanju časa. Jap, to je zagotovo znak za alarm.

3. Nehal ti je postavljati vprašanja

Ko je nekomu mar za nekoga, ga bo zanimalo vse o tej osebi. Kako je preživela dan, kako se počuti, kaj bi počela skupaj, ko bosta našla čas itd. Če opaziš, da je komunikacije med vama manj (ali pa je samo enostranska), se pogovori z njim.

4. Nenehno je razdražen in vzkipljiv

Seveda lahko jezo in nihanja razpoloženja sprožijo tudi drugi dejavniki, ampak vseeno bodi pozorna na to. Če se ti zdi, da se je to naenkrat začelo dogajati, poskusi ugotoviti vzrok.

5. Ne opazi ničesar na tebi

Imaš novo frizuro, si zelo dobre ali slabe volje, si uredila dom, ali pa mu pripravila manjšo pozornost, on pa tega sploh ne opazi? Bojimo se, da je zelo možno, da zato, ker mu preprosto ni več mar in je z mislimi drugje.

6. Ne podpira te, ne izkazuje ti ljubezni, flirta z drugimi

Nujno se pogovorita. Če je bil pred tem drugačna oseba, je moralo njegovo obnašanje nekaj sprožiti.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo