7 MAJHNIH STVARI, KI OSREČUJEJO MOŠKE

Včasih se zdi, da smo ženske bolj občutljive kot moški in potrebujemo veliko več razvajanja in pozornosti, vendar to ne drži popolnoma. Tudi moški imajo močno potrebo po tem, da bi se počutili ljubljene. Morda jo izražajo na nekoliko drugačen način kot ženske ali pa tega pogosto sploh ne pokažejo, ampak v resnici si vsi želimo isto: nekoga, ki bi nas imel rad. Zato imamo zate pripravljenih 7 majhnih stvari, ki osrečujejo moške, zagotovo bodo tudi tvojega.

Pohvali ga, daj mu kompliment

Če ženske ne dobimo vedno komplimentov, se včasih počutimo kar malce užaljeno. Od svojih moških želimo slišati, da smo lepe, pametne in seksi in da nam nova obleka resnično pristaja. Vendar pogosto spregledamo dejstvo, da si tudi moški želijo slišati lepe stvari. Povej mu, da je v tisti srajci še posebej seksi, da mu nova frizura odlično pristaja, da je bil današnji seks resnično dober zate. Verjemi, navdušen bo.

Povej mu, da ceniš vse, kar je naredil in dela zate

Včasih si premalokrat povemo, da cenimo, kar nekdo drug naredi za nas. Preprosto zahvali se mu za manjše stvari, ki jih naredi zate in se sicer morda zdijo skorajda samoumevne ter mu povej, kako resnično si vesela, da ga imaš. Če ima težek dan v službi, mu bodi na voljo za pogovor, če pa noče govoriti, pa ga le zmasiraj ali božaj po hrbtu.

Vzemi si čas za posteljne igrice, bodi navdušena nad preizkušanjem česa novega

Včasih v dolgotrajni zvezi spolna sla ugasne ali pa se precej zmanjša, moškim pa je seks seveda zelo pomemben. Potrudi se zanj in mu pokaži, da si ga želiš, to bo zelo cenil. Izmisli si načine, kako popestriti vajine posteljne igrice in mu pokaži, da si zainteresirana za preizkušanje novih stvari. Bolj ga ne bi mogla razveseliti.

Spoštuj čas, ki si ga vzame zase

Vsak od nas potrebuje nekaj časa zase, ki ga nameni sprostitvi in svojim najljubšim hobijem. Četudi te ima rad, bodo prišli trenutki, ko si bo želel biti sam. To spoštuj in ne sili vanj, zagotovo imaš tudi sama samostojne aktivnosti ali druženja s prijateljicami, kjer on ni prisoten. Zato moraš tudi njemu dovoliti, da posveti nekaj časa svojim prijateljem ali drugim interesom.

Za trenutek odloži telefon

Dandanes smo skorajda ves čas ujeti v virtualni svet. Ko sta zvečer ali kadarkoli čez dan sama in se končno vidita bodisi po naporni službi bodisi po drugih obveznosti, ne bodi ves čas na telefonu. Za trenutek odloži službenega obveznosti in sporočila prijateljic ter se posveti samo njemu. Daj mu vedeti, da nič ni bolj pomembno od njega.

Prinesi mu manjše darilce ali pozornost

Kadarkoli kupiš kaj sebi, prinesi nekaj tudi njemu. Ne govorimo o dragih darilih, ampak manjših pozornostih, ki ga bodo razveselile. Prinesi mu njegovo najljubšo čokoladico, kupi mu nove spodnjice in mu povej, da komaj čakaš, da ga vidiš v njih ali pa mu preprosto prinesi kavo, ko jo greš iskat sama sebi.

Nauči se skuhati njegov najljubši obrok

Moški zelo radi jejo. Pozanimaj se, kaj ima najraje in se obrok nauči pripraviti. Preseneti ga in videla boš, kako zelo zadovoljen bo. Nič ni lepšega, kot pa to, ko ga po napornem dnevu doma pričaka nasmejana partnerka z njegovo najljubšo večerjo. Če si v kuhanju res slaba, pa ga pelji v njegovo najljubšo restavracijo.

 

Povzeto po: Meet Mindful

L. Z.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo