7 stvari, ki moškim pomenijo več kot seks

seks

Verjetno že celo življenje poslušaš, da moški od tebe zmeraj želijo samo seks. Pogosto to tudi drži, vendar žensko telo ni vse, kar si moški želijo. Pravzaprav iščejo v partnerkah iste stvari, ki jih me iščemo v moških, vendar na povsem drugačen način. Zato je pomembno, da razumeš, da ima tvoj partner ali izbranec tudi čustvene potrebe.

1. Razumevanje

Občutek, da te oseba na drugi strani razume, je nepopisen. To moraš zagotoviti svojemu partnerju ne glede na to, ali ga vedno razumeš ali ne. Podpiraj ga, poslušaj gam pogovarjaj se z njim – skušaj razumeti.

2. Sprejemanje

Ne spreminjaj ga. Če ti ni všeč takšen, kot je, ti ni treba biti z njim. Seveda pa morata oba biti pripravljena sprejemati tudi kompromise.

3. Iskrenost

Ne laži, ne izmišljuj si stvari, ne išči izgovorov. Povej tako, kot je. Tudi nedolžne bele laži ga lahko razjezijo. Morda jih ne bo dojemal na enak način ko ti.

4. Svoboda

Predvsem pa ga ne omejuj. Vsi ljudje si zaslužimo čas, ki ga lahko posvetimo samo sebi. Naj se druži s prijatelji in sorodniki, naj počne stvari, ki jih rad počne, četudi tebe morda ne navdušujejo. Daj mu osebni prostor in dovoli, da je to, kar je.

5. Nasmeh in crkljanje

Če te ljubi, bo srečen takrat, ko si srečna tudi ti. Smej se, bodi iskrena. Prav je, da imata pestro spolno življenje, vendar poskrbita tudi za nežnosti drugačne narave. Objemajta se, crkljajta, poljubljajta. To potrebujeta oba.

7 STVARI, KI JIH MOŠKI SOVRAŽIJO V POSTELJI

Povzeto po: Her Way

Komentarji
Morda vas bo zanimalo