7 ZNAKOV, DA TE OSVAJA

Nekateri ljudje so že po naravi zelo prijazni in družabni, zato velikokrat – sploh, ko gre za osebo nasprotnega spola – dobimo občutek, da flirtajo z nami. Vendar je med “biti prijazen” in “flirtati” zelooo velika razlika – kar hitro se lahko spravimo v nelagoden položaj, če si obnašanje osebe nasproti nas razlagamo narobe. Zato smo danes zate pripravili nekaj znakov, ki zagotovo nakazujejo na to, da te moški osvaja, tako da ne boš v dvomih in boš lahko v vsakem trenutku primerno reagirala na njegova dejanja.

1. Očesni stik

Normalno je, da se ljudje gledamo v oči, medtem ko se pogovarjamo, vendar ne konstantno. Če se ti zdi, da moški neprestano išče očesni stik, tudi v trenutkih tišine, je to lahko znak, da te osvaja.

2. Fizični stik

Seveda obstajajo ljudje, ki se zelo radi dotikajo drugih ljudi, pa to še ne pomeni, da flirtajo. Vseeno pa bodi pozorna na to, koliko se te dotika, še posebej v primeru, če se sicer drugih ljudi ne dotika toliko.

3. Globoka vprašanja

Če te veliko sprašuje in ti zastavlja vprašanja bolj osebne narave, je zelo verjetno, da je zainteresiran zate.

4. Komplimenti

Spet ni nujno, da te zaradi tega osvaja, ampak če opaziš, da ti velikokrat pokloni kakšen kompliment, je zelo verjetno, da te. Na tak način ti želi ugajati in pričarati nasmeh na obraz.

5. “Samski sem”

Moški, ki bo flirtal s teboj, ne bo pozabil omeniti, da je samski in da morda ravno zdaj išče dekle.

6. Draženje

Če te v šali zafrkava in draži, to pomeni, da si mu všeč. Tako se obnašajo že majhni otroci, ko jim je nekdo všeč, moški pa to navado pogosto obdržijo še nekoliko dlje.

7. Pozornost

Zagotovo bo fokus samo na tebi. Če opaziš, da v tvoji družbi odloži telefon in ti posveti popolno pozornost, to pomeni, da uživa v tvoji družbi in mu je to pomembno.

 

Kljub vsemu bodi pozorna še na druga dejanja in obnašanje moškega, za katerega predvidevaš, da te osvaja; na teme pogovora, ki jih imata, in način komunikacije. Kljub vsemu je možno, da v tebi vidi tudi samo dobro prijateljico – čeprav so možnosti zelo majhne.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo