8 STVARI, KI ŽENSKI V HIPU UNIČIJO SEKSI RAZPOLOŽENJE

Fantje, v spalnici nikar ne počnite teh stvari. Če želite žensko ljubiti in poskrbeti, da tudi ona uživa v spolnem odnosu, se jim raje izogibajte, kajti vsaki ženski bodo v hipu uničile seksi razpoloženje in veselje do seksa. Je tako, dekleta?

1. Siljenje v seks

Četudi morda med rjuhami že nekaj časa nista bila aktivna, ni hujšega kot to, da moški ženski to stvar vrže pred nos – po možnosti v obtožujočem tonu. Če bo moški “težil” za seks, bo žensko že vnaprej minilo do vsega skupaj.

2. Uporaba telefona

Klic, SMS? Nikar ne odgovarjaj nanj – noben od vaju. Če sta se namenila prepustiti intimnim užitkom, to torej storita in izklopita vse moteče dejavnike iz okolja.  Če bo moški med seksom uporabljal telefon, lahko ženski v hipu pokvari razpoloženje. Seveda velja tudi obratno.

3. Slaba higiena

Če moški smrdi, žensko ponavadi v trenutku mine do seksa. Sploh, če od nje želi oralni seks.

4. Pregovarjanje v seks brez kondoma

Vsak pravi moški se mora zavedati posledic, ki jih lahko prinese nezaščiten spolni odnos.

5. “Seksi” glasba

Prvič, glasbeni okusi so različni. Drugič, ne ustreza vsakemu, da bi ga med seksom spremljala glasba. Najprej se je treba pozanimati.

6. Prehitra penetracija

Če bo ženska opazila, da si moški želi čimprej penetrativnega spolnega odnosa in mu je vseeno, ali je ona na to že pripravljena, v tem ne bo uživala. Ženske ponavadi pač potrebujemo nekoliko nežnosti in predigre.

7. Sebičnost

Četudi med spolnim odnosom morda ne dosežeš orgazma, to ne pomeni, da se moškemu ni treba truditi zate.

8. Brez občutka

Ženske smo morda nekoliko bolj zakomplicirane kot moški, vendar to ni nobeno opravičilo za moškega, ki resnično nima pojma, kaj počne v postelji. Če se ne zna poljubljati in ne najde klitorisa, njegov glavni cilj pa je nepretrganop ščipanje bradavičk popolnoma brez občutka, potem je bolje, da kar odneha.

 

Povzeto po: Bolde

Komentarji
Morda vas bo zanimalo