8 znakov, da bi morala TAKOJ končati razmerje

Včasih je razhod oziroma ločitev še najboljša možna rešitev. Včasih preprosto ne gre tako, kot smo si zamislili. Če se prepoznaš v spodnjih znakih, je morda čas, da bi morala končati razmerje.

1. Oba več časa preživljata s prijatelji kot pa drug z drugim

To morda nakazuje na to, da sta se naveličala drug drugega in vama skupen čas ne pomeni več veliko. V družbi drug drugega preprosto nista več srečna in se ne znata zabavati.

2. Ves čas se prepirata – oziroma nikoli se ne prepirata

Nenehno iskanje namišljenih problemov povzroča nepotrebne prepire. Če sta oba razdražljiva in za vsako malenkost vzkipita ter iščeta napake drug drugega, je to znak, da v razmerju nekaj ni vredu. Enako pa lahko pomeni tudi druga skrajnost: da se ves čas strinjata drug z drugim, ker se vama ne ljubi usmerjati energije v to, da bi dosegla kakšen kompromis. Raje se izogneta spornim temam in drug drugemu.

3. Ko se nekaj zgodi, si tega ne povesta najprej med seboj, ampak drugim

Se dogaja, da se ti in tvoj partner raje zaupata prijateljem? Si zamolčita stvaru, ker se vama ne ljubi pogovarjati in vama to več ni pomembno?

4. Tega, kar sta včasih počela skupaj, ne počneta več

So to skupni sprehodi, gledanje filmov, igranje tenisa? Zagotovo sta imela stvar, ki sta jo zmeraj počela skupaj, potem pa od nekega trenutka več ne.

5. Izogibata se iskrenemu pogovoru

V zdravem razmerju je potrebno govoriti o svojih občutkih. Če se na to ne ozirata in vama ni pomembno, da stvari med seboj razčistita, je to zelo slab znak.

6. Ne poljubljata se več, v spalnici vlada zatišje

Če se izogibata fizičnemu stiku, to najbrž pomeni, da se ne privlačita več. Seveda se ne moreta privlačiti enako, kot sta se prvi teden vajinega razmerja – kljub temu pa bi moralo uspešno razmerje temeljiti na fizičnem stiku.

7. Drug na drugem opažata zgolj napake in ne tudi pozitivnih stvari

Ti gre vsaka druga stvar, ki jo naredi partner, izjemno na živce? Morda vidiš samo še negativne stvari, četudi kdaj naredi kaj lepega zate.

8. Hodita samo na skupinske “zmenke”, nikoli ne gresta kam sama

To pomeni, da se sama ne počutita dobro; se dolgočasita in ne čutita potrebe po tem, da bi si vzela čas drug za drugega. V družbi poiščeta zavetje in na nek način “pobegneta” drug od drugega.

Preberi tudi, kateri so znaki, da si naveličana svojega partnerja.

Povzeto po: Best Life Online

 

Komentarji
Morda vas bo zanimalo