AIRBNB: RANČ Z ALPAKAMI

Pozor, popotniki! Obstaja nešteto zanimivih stanovanj in hišk, ki se oddajajo prek Airbnb – za ljubitelje plaž, hribov in velemest – vendar temu nobeno izmed njih ni kos. Res je daleč, ampak če v kratkem načrtujete potovanje v okolici, se brez dvoma splača.

Vsi ljubitelji živali, ki radi potujete, lahko sedaj prek Airbnb najamete pravi ranč z alpakami, kjer boste doživeli prvovrstno in avtentično ameriško izkušnjo.

Ranč se nahaja v kalifornijskem mestu Paso Robles, ki je znano predvsem po vinskih kleteh in oljčnih nasadih. Če ste poleg alpak tudi ljubitelji vina, je to dobitna kombinacija. Na ranču lahko najamete privatno sobo za dve osebi, kjer vas bo prenočitev stala le 74 dolarjev, kar je približno 80 evrov.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by jacquiiimai (@jacquiiimai) on

 

Odmaknjeni v naravo, obkroženi z živalmi, lahko tam v miru uživate počitnice in se sprostite od napornega vsakdanjika. Za tiste, ki pa ste radi nenehno v pogonu in si želite raziskovati, je središče mesta Paso Robles v neposredni bližini. Alpake seveda niso edine živali na ranču – zraven so tudi konji, psi, kokoši in mačke – so pa zagotovo velika atrakcija. Živali lahko brez težav obiskujete in hranite.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Keya Patel (@keyaspatel) on

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Genevieve Stoll | Windermere (@soldbygenevieve) on

L. Z.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo