Astrološka znamenja, ki se bodo zelo verjetno razšla v tednu od 13. do 19. marca

Prihajajoč teden od 13. do 19. marca nekaterim s seboj prinaša veliko lepih trenutkov, drugim pa žal tudi nekaj grenkih. Morda pa navsezadnje niso tako zelo grenki, saj že nekaj časa vedo, da potrebujejo spremembo v svojem življenju. Ta sprememba je razhod s trenutnim partnerjem. Katera astrološka znamenja se bodo razšla v tem tednu?

Lev

Naučila si se, da ne smeš žrtvovati lastne sreče za srečo svojega partnerja in ta teden te bo vesolje spomnilo, zakja. Končno boš stopila iz svoje cone udobja in se odločila poskusiti nove stvari, spoznati nove ljudi. Morda si boš omislila celo kakšno solo potovanje. Pusti se presenetiti in nikar ne dovoli, da te kdo omejuje.

Ribi

Ne zdi se pravično, da imaš slab teden v mesecu, ki mu pravzaprav vladaš. Ampak ravno zato sprejmi spremembo, ki te čaka, čim bolj pozitivno in skušaj iz nje potegniti le najboljše. Si ljubeča, potrpežljiva in prijazna oseba, ki ji bo v življenju uspelo ne glede na vse.

Kozorog

Prihajajoč teden te opominja, da se je treba soočiti s stvarmi, ki jih odlagaš. Če tvoje razmerje že nekaj časa šepa, je skrajni čas, da temu narediš konec, če ne vidiš več skupne prihodnosti. Tako bosta bolj svobodna in srečna oba.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo