Če boš počela tole, boš zagotovo doživela orgazem

Za vsako žensko je pomembno, da zna uživati sama s seboj, ne samo s svojim partnerjem. Šele, ko ve zares, kaj ji je všeč in kaj jo vzburja, lahko resnično uživa tudi v spolnosti v dvoje. Tudi vam ne uspe vedno doživeti orgazma med samozadovoljevanjem ali med seksom s partnerjem? Upoštevajte spodnje nasvete.

Dotikajte se

Samozadovoljevanje ne sme biti omejeno le na področje genitalij. Ne pozabite, da je na telesu še ogromno drugih erogenih con, ki jih lahko raziščete in aktivirate tudi s svojimi rokami. Dotikajte se po vratu, oprsju, trebuhu, zadnjici in šele nato zaidite v »glavno« področje. Na ta način boste doživeli še bolj intenziven orgazem.

Vzburite se

Doživljanje orgazma ni odvisno le od telesnega užitka, ki ga sprožimo z dotikom točno določenega dela telesa. Najpomembnejši proces pri doživljanju orgazma se odvija v naših možganih, zato je zelo pomembno, da jih aktiviramo in pripravimo. Fantazirajte o vaši simpatiji ali filmski zvezdi, prepustite se vaši domišljiji in poskrbite tudi za mentalno vzburjenost. Le tako boste namreč lahko dosegli močan orgazem, ki bo vaše celotno telo in duha preplavil z občutkom užitka.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo