To so znaki, da te imajo ljudje radi

zvesti prijatelji

Kako veš, ali si v družbi popularna in te imajo ljudje radi? Ponavadi vsi to nekako začutimo, včasih pa se lahko zdi, da signali niso tako zelo očitni. Če nisi prepričana, kakšno energijo oddajaš v družbi, preveri, ali se najdeš v spodnjih znakih. Če se najdeš v več naštetih znakih, to pomeni, da te imajo ljudje v družbi zelo radi.

Ljudje okoli tebe so dobre volje

Ponavadi so nam vsem všeč stvari, ki so tudi drugim. Če si všeč določeni kopici ljudi, je zelo verjetno, da boš tudi drugemu družbenemu krogu, če se srečate in bodo opazili, da so ljudje okoli tebe srečni in dobre volje ter da se s teboj zabavajo.

Prijatelji se te radi dotikajo

Objemi, poljubčki, prijateljske geste. To so dotiki prijateljske narave, ki pomenijo, da si všeč svojim prijateljem oziroma družbi, v kateri se nahajaš. Če opaziš veliko dotikov pri osebi nasprotnega spola, pa to zelo možno pomeni, da mu nisi všeč le kot prijateljica, ampak si želi od tebe še kaj več. Seveda bodi previdna, da ne interpretiraš njegovih signalov napačno.

Večkrat ujameš očesni stik s kom

Očesni stik je pogosto znak spoštovanja ali občudovanja. Če si nekomu všeč kot oseba, se mu/ji zdiš zabavna in prijetna, bo najbrž vpostavljal/a očesni stik s teboj.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo