Novinarka razkrila recept za najboljši seks v avtomobilu

Lahko je naravnost nepozaben. Preberite nasvete za najboljši seks v avtomobilu.

1. Najdite udoben položaj.

Največ pripomb o seksu v avtomobilu je na račun majhnosti prostora. Ne pozabite, da se zmeraj lahko prestavite na zadnje sedeže, kjer bo bistveno več prostora kot na sprednjih. Prav tako lahko sprednje sedeže premaknete v ležeč položaj in tako maksimalno izkoristite prostor v avtu.

2. Preizkusite položaje, ki so avtu-prijazni.

Pri iskanju udobnega položaja je zelo pomembno, da se zavedamo, kateri erotični položaji so za avto sploh primerni. Če ste začeli z oralnim seksom (kar je tudi najenostavnejša oblika seksa v avtu), potem je najlažje nadaljevati tako, da se preprosto prestavite v partnerjevo naročje. Lahko seveda izkoristite zadnje sedeže za vroč položaj 69 ali pa partnerja zajahate od zgoraj.

3. Parkirajte nekje, kjer lahko vidite zvezde.

Čeprav se zdi klišejsko, ima tako parkirišče veliko prednosti. Zunaj bo dovolj temno, da vas nihče ne bo videl, poleg tega pa bodo zvezde zagotovile edinstveno romantično vzdušje.

4. Uporabite odejo, da se pokrijete

Če vas je strah, da vas bo kdo opazil, si lahko pomagate z odejo. Seveda bo pomagala samo takrat, ko boste pri spolnem aktu karseda diskretni. Če pa ste nekje na samem, lahko odeja pride zelo prav, ko se strasti pomirijo in le še uživate v objemu drug drugega.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo