Če boš v postelji počela tole, se mu bo zmešalo od ugodja

Sploh če ste v večletni zvezi, zagotovo veste, kako zadovoljite svojega partnerja. Vendar pa tako zveze kot enkratne romance lahko popestrimo s kakšnim presenečenjem. Z našimi usti in jezikom lahko sprožimo neverjetno paleto občutkov in na ta način zagotovimo našemu partnerju nepozaben užitek. Hkrati pa se zasidramo v njegov spomin po nekem značilnem triku z jezikom. Pomembna je tudi komunikacija in predvsem to, da sta oba sproščena. Kaj morata narediti?
Preizkušaj nove stvari in položaje
Drug drugemu izpolnjujta fantazije in želje. Bodita drzna, upajta si preizkušati nove stvari položaje. Nekateri vama najbrž ne bodo všeč, lahko pa odkrijeta nekaj, kar vaju bo povsem obnorelo.
Posveti se njegovemu vratu
Le redki poljubi dosežejo svoj učinek tako dobro, kot to uspe poljubom na vratu. Dvignite strast na višjo raven, tako da zvrnete njegov vrat rahlo nazaj, s čimer boste izpostavili še posebej senzitivno kito, ki poteka od ušesa do ramena. Počasi se s poljubi premikajte od ušesa navzdol in ga presenetite tudi s kakšnim rahlim ugrizom.
Ne pozabi na stegna
Začnite tik nad kolenom z zelo nežnim poljubom, nato pa se počasi pomikajte po notranji strani stegna navzgor in hkrati povečajte intenzivnost poljubov. Takšna predigra vam zagotavlja nepozaben seks, ki bo sledil. Mnoge ženske mislijo, da moški ne marajo predigre, vendar temu še zdaleč ni tako – nekateri jo preprosto obožujejo.
Draži ga z jezikom
Suho draženje bo imelo čisto drugačen učinek od običajnega poljubljanja z jezikom. Na obrazu imamo namreč čisto drobne dlačice, ki so praktično nevidne in z nežnim poljubljanjem aktiviramo občutek trepetanja ob teh dlačicah.
Komentarji
Morda vas bo zanimalo