Če (še) iščeš pravo ljubezen, nikar ne počni teh 4 stvari

ljubezen

Vsaka od nas si želi osebo, ob kateri bi zvečer lahko zaspala in se zjutraj z nasmehom zbudila. Objemov, poljubov, topline. Če princa na belem konju še nisi našla, nič hudega. Vsekakor pa ti bodo ob iskanju prave ljubezni spodnji nasveti v veliko pomoč. Nikar ne počni teh stvari.

Zasedeni moški

Če je zaseden ali čustveno distanciran, ni vreden tvojega časa. Četudi ti obljublja nešteto lepih stvari in ti namenja najbolj sladek besedni zaklad. Na koncu se ne bo iz vsega skupaj obrodilo nič dobrega, ti pa boš izgubila dragocen čas, ki bi ga lahko bolj kvalitetno porabila kako drugače.

Prijateljstvo

S pravim partnerjem morata biti tudi najboljša prijatelja. A če na vso silo iščeš partnersko razmerje, ker si v resnici osamljena in nimaš dovolj prijateljev, raje odnehaj. Takšno razmerje je že na začetku obsojeno na propad. Partner te mora privlačiti ne glede na to, kako zelo sorodni duši se zdita.

Telefon

Problem današnjega zmenkovanja je tudi tehnologija. K marsičemu pripomore, marsikaj pa tudi razdre. Včasih smo tako zelo zatopljeni v svoje telefone, da ne vidimo nič drugega. In tako nam včasih odlične priložnosti zdrsijo z rok, preden bi jih uspeli zagrabiti.

Previsoka pričakovanja

Življenje ni pravljica. Tvoj partner ne bo popoln. Motile te bodo številne stvari, naučiti se boš morala sklepati kompromise. Ne pričakuj, da je v romantičnem razmerju vse z rožicami postlano. Za zdrav odnos se je treba truditi – iz obeh strani.

Povzeto po: Her Way

PRVI ZMENEK: 10 STVARI, NA KATERE MORAŠ BITI POZORNA

Komentarji
Morda vas bo zanimalo