Če si v stresu, si privošči tale napitek

Je že začetek tedna tako stresen in naporen, da obupuješ in si misliš, da ti ne bo uspelo? Hiter življenjski tempo, napori v službi in polno drugih obveznosti lahko privedejo do hudega stresa. Da se sprostiš in se ga znebiš, si zvečer pred spanjem privošči spodnje čaje. Dokazano pomirjajo telo in izboljšujejo splošno dobro počutje. Tako boš manj nervozna in bolj mirna, posledično pa boš zvečer tudi hitreje zaspala. Ampak previdno, da ne pred spanjem ne spiješ preveč čaja, saj boš potem morala vso noč hoditi na stranišče.

Meta

Meta na telo deluje zelo sproščujoče. Če imaš težave s spanjem, si zagotovo privošči metin čaj, saj se boš hitreje umirila in zaspala. Pa tudi sicer meta sprošča tvoje misli in telo.

Sivka

Sivkin čaj je najboljši, če si preobremenjena in bi se rada znebila odvečnega stresa. Ne samo, da pomirja, ampak tudi izjemno diši!

Kamilica

Sicer je najbolj znana po tem, da odpravlja prebavne težave in pomirja želodec, vendar tvoja prebavila niso edina, na katera vpliva. Kamilica je odlična tudi za odganjanje stresa.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo